Ανάκληση Mustang Mach-E, ημερομηνία ντεμπούτου Polestar 5, ενσωματωμένοι φορτιστές: Today’s Car News

0
Ανάκληση Mustang Mach-E, ημερομηνία ντεμπούτου Polestar 5, ενσωματωμένοι φορτιστές: Today’s Car News

Η Polestar ανακοινώνει μια ημερομηνία πρεμιέρας για το εμβληματικό της μοντέλο. Μια εταιρεία βλέπει την ευκαιρία να απαλλαγεί από τους ενσωματωμένους φορτιστές EV. Και η Ford Mustang Mach-E δεν παραδίδεται αυτή τη στιγμή. Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Οι παραδόσεις του Ford Mustang Mach-E έχουν σταματήσει λόγω πιθανού προβλήματος με τους επαφές μπαταρίας που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ισχύος. Η Ford έχει εκδώσει μια ανάκληση για αυτό και θα έχει έτοιμη μια θεραπεία λογισμικού τον επόμενο μήνα — παραδοθεί, βολικά, μέσω του αέρα.

Το Polestar 5 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed ​​του 2022 αργότερα αυτόν τον μήνα. Περιμένετε ότι αυτό το ναυαρχικό μοντέλο υψηλής έντασης αλουμινίου δεν θα καθορίσει απλώς μια σχεδιαστική κατεύθυνση για τη μάρκα, αλλά θα στοχεύει στην απόδοση (και ίσως την αποτελεσματικότητα) για να ανταγωνιστεί τα Tesla Model S, Lucid Air ή Mercedes EQS. Το 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024 – μετά τα SUV Polestar 3 και Polestar 4 – αν και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μοντέλο του 2025.

Και θα μπορούσε ο ενσωματωμένος φορτιστής να αντικατασταθεί από έναν ανασχεδιασμένο μετατροπέα; Αυτό στοχεύει ουσιαστικά η Canada’s Hillcrest Energy Technologies, με μια νέα ρύθμιση που θα μπορούσε να μειώσει το επιπλέον βάρος ενός ενσωματωμένου φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος στα μελλοντικά ηλεκτρικά ηλεκτρικά οχήματα – αν και πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη για να αποδειχθεί η ιδέα σε πραγματικό κόσμο.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Ενημερωτικό δελτίο Green Car Reports

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις για το πράσινο αυτοκίνητο και το περιβάλλον, που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας καθημερινά!

Συμφωνώ να λαμβάνω email από την Green Car Reports. Κατανοώ ότι μπορώ να διαγραφώ ανά πάσα στιγμή. Πολιτική Απορρήτου.

Schreibe einen Kommentar