Ανασκόπηση Lincoln Corsair PHEV, παραπομπές Polestar, ξηρασία στην Καλιφόρνια και κόστος CO2: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

0
Ανασκόπηση Lincoln Corsair PHEV, παραπομπές Polestar, ξηρασία στην Καλιφόρνια και κόστος CO2: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

Οι πωλήσεις plug-in μοντέλων της Volvo κερδίζουν δυναμική και η Polestar προσθέτει ένα πρόγραμμα παραπομπής, αλλά δεν είναι τόσο Tesla. Η ξηρασία στην Καλιφόρνια έχει κόστος καθαρού αέρα. Και οδηγούμε το όχι και τόσο ηλεκτρικό plug-in υβριδικό της Lincoln. Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν φτάσει ακόμη για την πολυτελή μάρκα Lincoln της Ford, αλλά πρόσφατα οδηγήσαμε το επόμενο πιο κοντινό πράγμα: το plug-in υβριδικό Corsair Grand Touring. Σε μια ανασκόπηση του Lincoln Corsair Grand Touring, βρήκαμε την προσέγγισή του να αγκαλιάζει την ηλεκτρική πλευρά κάθε άλλο παρά εμφανής — αλλά με μερικούς εντυπωσιακούς αριθμούς για τα χιλιόμετρα υβριδικού αερίου και τα ηλεκτρικά μίλια.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Υπηρεσίας Ενεργειακών Πληροφοριών (EIA), η παρατεταμένη ξηρασία στην Καλιφόρνια θα αυξήσει το κόστος άνθρακα της ηλεκτρικής ενέργειας στην οποία συνδέονται τα ηλεκτρικά οχήματα. Περίπου το 15% της ηλεκτρικής ενέργειας του κράτους προέρχεται από υδροηλεκτρική ενέργεια με κανονικά επίπεδα βροχοπτώσεων, αλλά αυτό συρρικνώνεται στο 8% σε ένα έτος ξηρασίας.

Η Volvo έχει κάνει ρολό με τα plug-in οχήματά της. Πανελλαδικά, τα plug-in Recharge μοντέλα της —EV και plug-in υβριδικά μαζί— ξεπέρασαν το 35% των πωλήσεών της στις ΗΠΑ. Και στην Καλιφόρνια τρία στα τέσσερα Volvo που πωλούνται έχουν τώρα θύρες φόρτισης.

Η Polestar λανσάρει ένα πρόγραμμα παραπομπής για τα EV της. Αλλά μην περιμένετε τίποτα κοντά στα κίνητρα των 1.000 δολαρίων και τα δωρεάν αυτοκίνητα για κορυφαίους παραπέμποντες που κάποτε έκανε η Tesla.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Ενημερωτικό δελτίο Green Car Reports

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα για το πράσινο αυτοκίνητο και το περιβάλλον, που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας καθημερινά!

Συμφωνώ να λαμβάνω email από την Green Car Reports. Κατανοώ ότι μπορώ να διαγραφώ ανά πάσα στιγμή. Πολιτική Απορρήτου.

Schreibe einen Kommentar