Αποκλειστικό: Η σαντιγί μιλάει για νέα μουσική, Living Through Love, και πολλά άλλα

6
Αποκλειστικό: Η σαντιγί μιλάει για νέα μουσική, Living Through Love, και πολλά άλλα

Κατά τη διάρκεια του Ultra Music Festival στο Μαϊάμι τον περασμένο Μάρτιο, συναντήσαμε την Καναδή παραγωγό Caroline Cecil aka Σαντιγύ η οποία έχει διατηρήσει φανατικούς θαυμαστές από τότε που ξεκίνησε η μουσική της καριέρα το 2015 με την κυκλοφορία της Νόμος της έλξης ΕΡ. Καθίσαμε με τη σαντιγί μόλις 1 ώρα πριν αναλάβει την παγκόσμια σκηνή στο Ultra.

Γεια σου Caroline, Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε να μιλήσετε μαζί μας. Πώς νιώθεις που επιστρέφεις στο Μαϊάμι παίζοντας Ultra;

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ τόσο ενθουσιασμένος για ένα σετ. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι ποτέ δεν ήμουν τόσο έτοιμος για μια παράσταση. Έχω έτοιμη τόση νέα μουσική που έπρεπε να δουλέψω κατά τη διάρκεια του lockdown.

Και όσον αφορά το πρόγραμμα κυκλοφορίας σας, έχετε προγραμματίσει τα άλμπουμ και τα σινγκλ σας για τη χρονιά;

Ναι, έχω ένα που βγαίνει αμέσως μετά το Coachella. Και μάλλον θα κάνω ένα έργο ακολουθώντας το παράδειγμα.

Πρόσφατα είδα ότι ήσουν στο στούντιο με τον ανερχόμενο παραγωγό Juelz. Υπάρχουν κάποιοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες με τους οποίους έχετε απήχηση ηχητικά και με τους οποίους θα θέλατε να δουλέψετε για νέα μουσική;

Ένας παραγωγός που μόλις βρήκα πρόσφατα και είναι εδώ και λίγο καιρό είναι στην πραγματικότητα ο Corvad. Στην πραγματικότητα έχει ένα δίσκο στη νέα ταινία του Batman και έτσι τον βρήκα και όλη η μουσική του είναι πραγματικά δολοφονική. Μου αρέσει πολύ αυτός ο τύπος Knock2. Πραγματικά πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει μεγάλος παραγωγός. Προφανώς μου αρέσει πολύ ο Juelz. Έχουμε έναν δίσκο που βγαίνει μαζί τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Όντας μια από τις πιο εξέχουσες γυναίκες DJ στην ηλεκτρονική μουσική. Τι διορατικότητα θα μπορούσατε να προσφέρετε ή ποιες αλλαγές πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να γίνουν για να επιτραπεί σε περισσότερες γυναίκες να εισέλθουν στον χώρο;

Νομίζω ότι πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε εμένα και σε πολλές άλλες γυναίκες είναι άδικα γιατί πολλά από αυτά δεν ειπώθηκαν και πολλές από εμάς απλά δαγκώνουμε τη γλώσσα μας. Και στον καθένα το δικό του. Αν πιστεύεις πραγματικά στον εαυτό σου και πιστεύεις πραγματικά ότι είσαι σκληρά εργαζόμενος. Απλά να ξέρεις μέσα σου ότι αξίζεις να είσαι εδώ και ότι η δουλειά σου θα μιλήσει από μόνη της. Έχετε απόλυτη πίστη στον εαυτό σας, βάλτε τις παρωπίδες σας και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία εκτός από αυτό που κάνεις.

Ποια είναι η πιο σημαντική γνώση ή συμβουλή που έχετε συγκεντρώσει συγκεκριμένα μέσα από εκτεταμένα χρόνια περιοδειών στη μουσική βιομηχανία;

Όταν ξεκίνησα, θυμάμαι ότι αποχώρησα από τη δουλειά μου στο λιανικό εμπόριο. Δούλευα ένα 9-5 και ήξερα ότι αγαπούσα τόσο πολύ τη μουσική. Και αποχώρησα από τη δουλειά λιανικής γνωρίζοντας ότι επρόκειτο να κάνω μουσική. Θυμάμαι ότι το αποφάσισα με τέτοια πεποίθηση σαν να ήμουν ήδη ο μεγάλος καινοτόμος μουσικός παραγωγός και πρωτοπόρος της τέχνης μου. Και δεν ήξερα καν να κάνω μουσική εκείνη την εποχή. Όμως το ένιωθα και το ήξερα. Ήξερα τι ήθελα να κάνω, που ήταν να κάνω μουσική από αγάπη. Τώρα για να προχωρήσουμε γρήγορα 8 χρόνια στο μέλλον καθισμένοι δίπλα σας. Ζω στην αλήθεια της Caroline κάθε μέρα. Αυτό το συναίσθημα όταν ξέρεις ήδη ότι όλα είναι καλά, δεν έχει σημασία τι σου λέει ο εξωτερικός κόσμος. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Και δεν έχω γρατσουνίσει καν την επιφάνεια.

Υπάρχουν επιρροές ή ακόμα και μη μουσικές επιρροές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του έργου σας σήμερα;

Σίγουρα νωρίς James Blake, Tyler The Creator, A$AP Rocky, Frank Ocean, Danny Brown, Active Child, Obviously Kanye West, Skrillex, DJ Sliink, Swizzymack. Επίσης μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και οι ταινίες και το να είμαι έξω στη φύση στο ευρύτερο σύμπαν . Και απλώς παρακολουθώ τους ανθρώπους. Είμαι πραγματικά περίεργος και δεν ταιριάζω αλλά δεν πειράζει.

Τι συμβουλές έχετε στους ανερχόμενους δημιουργικούς που αναζητούν εσάς, το έργο σας και τη μουσική σας;

Νομίζω ότι θα τους έλεγα να πιστέψουν στο όραμά σας. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που θέλουν να σας βοηθήσουν. Μην είσαι πεισματάρης. Όσο πιο γρήγορα μπορείς να χάσεις τον εγωισμό σου και να μην φοβάσαι να λερωθείς και να βρωμίσεις τόσο το καλύτερο. Μην σκας τι λέει κάποιος άλλος. Αν όλες οι ψυχές ήταν όλη ενέργεια. Απλά να είσαι καλός άνθρωπος. Πρέπει να ζήσεις μέσα από την αγάπη. Εάν δεν το κάνετε, πρέπει να το καταλάβετε και να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να προχωρήσετε προς την αγάπη κάθε μέρα της ζωής σας.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω: @capturedbyjosh

Schreibe einen Kommentar