Αποκλειστικό: Ο Slushii μιλάει για τη Rosalía, το νέο του άλμπουμ ELE, και πολλά άλλα

3
Αποκλειστικό: Ο Slushii μιλάει για τη Rosalía, το νέο του άλμπουμ ELE, και πολλά άλλα

Πολύ λίγοι μπόρεσαν να διατηρήσουν μια τόσο κυρίαρχη, μαγευτική παρουσία στην ηλεκτρονική μουσική, ενώ υφίστανται πολλαπλές μεταμορφώσεις, ένας από αυτούς είναι ο Julian Scanlan, γνωστός και ως Slushii. Ο Slushii κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο ELE (Εκδηλώσεις επιπέδου εξαφάνισης) στις αρχές Μαρτίου στο Monstercat. Καθίσαμε με τον Slushii λίγο πριν το πλατό του στο Ultra στο Μαϊάμι για να συζητήσουμε τα πάντα, από νέα μουσική μέχρι πιθανή συνεργασία με τη Rosalía και πολλά άλλα.

Γεια σου Τζούλιαν, Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε να μιλήσετε μαζί μας. Πώς νιώθεις που επιστρέφεις στο Μαϊάμι;

Ειναι υπεροχο. Έχω πάει σε αυτό το σκάφος 2-3 φορές. Είναι σαν να επιστρέφω ξανά στο γυμνάσιο. Άλλο ένα χρόνο.

Μόλις κυκλοφόρησες το νέο σου άλμπουμ „Extinction Level Event“ μπορείς να μας πεις περισσότερα για τη δημιουργική διαδικασία πίσω από τη δημιουργία αυτού του άλμπουμ;

Το ELE ήταν το ταξίδι μου 2 – 3 ετών για να καταλάβω τι ήθελα να πω μέσα από τη μουσική μου και γιατί ήθελα να το πω. Το μήνυμα ήταν πολύ μεγάλο στην αρχή και στη συνέχεια σκεφτόμουν πώς μπορώ να το συντομεύσω, επειδή τα περιθώρια προσοχής είναι εξαιρετικά μικρά.

Τι σε έκανε να επιλέξεις αυτό το όνομα;

Έτσι, η ERU είναι αυτή η κακιά οργάνωση που βρίσκεται στον κόσμο του άλμπουμ των Slushii. Το ELE λοιπόν είναι το κορίτσι στο εξώφυλλο του δίσκου. Είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να προκαλέσει ένα γεγονός σε επίπεδο εξαφάνισης. Ένα γεγονός σε επίπεδο εξαφάνισης για τον κακό.

Οραματίζεστε ποτέ τον εαυτό σας να επεκτείνετε τον κόσμο του ELE;

100% θα ήθελα να κάνω ακόμη και ένα μίνι έργο, όπως το αγαπημένο σημείο πίτσας του ELE ή το αγαπημένο σημείο σούσι του ELE. Το να δώσουμε στους ανθρώπους μια ματιά σε αυτόν τον κόσμο θα ήταν πολύ ωραίο.

Περπατούσα στο Instagram σου και είδα τη Rosalía να σε πλησιάζει…

Έτσι, αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος το ανέφερε πραγματικά αυτό. Οπότε Rosalía, αν το βλέπεις αυτή τη στιγμή, νιώθω σαν ηλίθιος. Μου έστειλε DM πριν από 5 χρόνια. 2017 μου έστειλε DM και δεν είμαι μεγάλος τύπος των social media. Είμαι, αλλά δεν είμαι. Έτσι τα μηνύματα απλώς θα φιλτράρονταν. Το DM της φιλτραρίστηκε ως επιβλαβές ή ανεπιθύμητο… Mark Zuckerberg, σας ευχαριστώ. Η συνεργασία της Rosalía πιθανώς αποβλήθηκε εξαιτίας αυτού, αλλά ποιος ξέρει. ποτέ δεν ξέρεις. Θα έλεγα, Rosalía, αν το διαβάζεις αυτό, te amo. Θα ήθελα πολύ να συμβεί κάτι. Θα ήταν σούπερ ναρκωτικά. Δικαιολογημένα δεν είδα το DM σας. Πιθανότατα δεν πρόκειται να το δείτε αυτό, αλλά σας ευχαριστώ που επικοινωνήσατε πριν από 5 χρόνια. Το Instagram είναι χάλια.

Σε βλέπω να ακολουθείς μόνο ένα άτομο στο Twitter – τον Kanye West. Τι σημαίνει ο Kanye West για τον Slushii;

Ο Kanye West είναι… Θα πω – βλέπω τι προσπαθεί να κάνει και είμαι μαζί του. Όπως αυτό που προσπαθεί να κάνει με το stem player. Βλέπω ότι προσπαθεί να εισαγάγει μια νέα εποχή όπως έκανε ο Steve Jobs με το iTunes, φέρνοντας το iPad. Δίνοντας στους ανθρώπους κάτι που μπορούν να κρατήσουν φυσικά και απλώς κάνουν αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν. Είναι τόσο απλό.

Τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από τον Slushii για το υπόλοιπο της χρονιάς; Εργάζεστε σε κάποια διασκεδαστικά έργα εντός ή εκτός μουσικής;

Πολλή μουσική, μουσικά βίντεο, τρελές συνεργασίες χορηγιών, λίγο από όλα, το μεγάλο μέρος για τα τελευταία 6 χρόνια είναι ότι κατάφερα να χαράξω ένα μονοπάτι που είναι λίγο από όλα. Πράγματα βιντεοπαιχνιδιών ή συνεργασίες ή δραστηριότητες στην Ιαπωνία.

Υπάρχουν εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών με τις οποίες θέλετε να συνεργαστείτε;

Το Resident Evil είναι το αγαπημένο μου βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών. Το Mortal Kombat θα ήταν άρρωστο. Dance Dance επανάσταση. Είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτού. Περισσότερα πράγματα Fortnite στα σκαριά. Αυτός είναι ο κόσμος μου και χαίρομαι που οι θαυμαστές άκουσαν την ιστορία που λέω

Ποια είναι η πιο σημαντική γνώση ή συμβουλή που έχετε συγκεντρώσει συγκεκριμένα μέσα από εκτεταμένα χρόνια περιοδειών στη μουσική βιομηχανία;

Θα έλεγα να κοιμάσαι περισσότερο. Ονομάστε σωστά τα έργα σας. Σε παρακαλώ αγαπητέ κύριε γιατί έχω χάσει τόσα πολλά έργα με αυτόν τον τρόπο και ακόμα δεν έχω διορθώσει το πρόβλημα. Και ζήσε τη στιγμή, απόλαυσέ την γιατί το ίδιο γρήγορα έφυγε αυτή η στιγμή μόλις ήρθε. Απολαύστε λοιπόν αυτή τη στιγμή όσο περισσότερο μπορείτε. Οπότε ναι, απλά ζεις τη στιγμή

Αυτό σας κρατά έμπνευση;

Νομίζω ότι είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι γιατί όλα είναι υπέροχα μέχρι να μην είναι υπέροχα και όλα έχουν να κάνουν με το πώς θα το πάρεις μέσα. Κάθε τόσο θα ξεφεύγω από τον έλεγχο. Αλλά εφόσον παραμένετε αισιόδοξοι και έχετε μια καλή ομάδα ανθρώπων γύρω σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Υπάρχουν επιρροές ή ακόμα και μη μουσικές επιρροές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του έργου σας σήμερα;

Νομίζω Toonami και Cartoon Network. Όπως anime και πολύ Nickelodeon. Πολλά νοσταλγικά καλά μπέργκερ της δεκαετίας του ’90 και μέσα από κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του ’90 είχαν σίγουρα τεράστια επιρροή πάνω μου.

Ποιοι είναι οι 3 καλύτεροι καλλιτέχνες που θα παρακολουθήσετε φέτος;

Volt, Mikey Rotten και Softishard.

Τι συμβουλές έχετε στους ανερχόμενους δημιουργικούς που αναζητούν εσάς, το έργο σας και τη μουσική σας;

Συνεχίστε να παράγετε, συνεχίστε να γράφετε και συνεχίστε να προχωράτε. Κάθε φορά που σε χτυπούν, σηκώνου ξανά.

Υπάρχει κάτι άλλο που θέλετε να πείτε στους θαυμαστές σας που σας κολλούσαν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σας;

Ελπίζω να είσαι καλά. Είναι 2022, ας κάνουμε το καταραμένο.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω: @capturedbyjosh

Schreibe einen Kommentar