Αύξηση τιμών Toyota Compact Cruiser EV, Kia EV6 GT, Nio ES7, Tesla: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

0
Αύξηση τιμών Toyota Compact Cruiser EV, Kia EV6 GT, Nio ES7, Tesla: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

Οι τιμές της Tesla αυξάνονται ξανά κατά χιλιάδες. Το Kia EV6 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε κίνηση σύντομα. Η Nio έχει ένα νέο ηλεκτρικό SUV. Και η ιδέα του ηλεκτρικού SUV της Toyota έχει ήδη κάποια αναγνώριση. Αυτά και άλλα, εδώ στο Green Car Reports.

Ένα βραβείο σχεδίασης ήταν η αφορμή για την Toyota να αποκαλύψει λίγα περισσότερα για την φιλοσοφία Compact Cruiser EV που αξίζει τον κόπο. Με τις ρίζες του στη σχεδίαση του αρχικού Toyota Land Cruiser, το Compact Cruiser EV θα μπορούσε να είναι μια αναζωογονητική απόκλιση από τα ογκώδη ηλεκτρικά SUV όπως το GMC Hummer EV και το Rivian R1S.

Η Kia επιβεβαίωσε ότι το ισχυρότερο αυτοκίνητό της ποτέ —το EV6 GT των 576 ίππων που πρόκειται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του έτους— θα κάνει δυναμικό ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έναν οδηγό ράλι πίσω από το τιμόνι.

Η κινεζική Nio αποκάλυψε το ηλεκτρικό SUV ES7. Ως το πρώτο μιας νέας γενιάς ηλεκτρικών SUV, το ES7 εισάγει μια νέα φιλοσοφία εσωτερικού χώρου, έναν αξιοσημείωτο συντελεστή οπισθέλκουσας 0,26, αμφίδρομη φόρτιση και μερικά εντυπωσιακά στοιχεία αυτονομίας. Αυτή η γενιά θα σηματοδοτήσει το σημείο εισόδου του Nio στην υπόλοιπη Ευρώπη — και, ενδεχομένως, στις ΗΠΑ;

Και η Tesla αύξησε ξανά τις τιμές. Αυτή τη φορά φτάνει τα 6.000 δολάρια, ανάλογα με το μοντέλο, με το δημοφιλές Model Y να ξεκινά τώρα από τα 67.190 δολάρια. Θυμάστε όταν το μοντέλο Y έπρεπε να ξεκινήσει από περίπου 40.000 $;

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar