Εκπτώσεις Chevy Bolt EV, BMW iX 600 μιλίων, Cadillac Celestiq κατασκευασμένο στο Michigan: σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

0
Εκπτώσεις Chevy Bolt EV, BMW iX 600 μιλίων, Cadillac Celestiq κατασκευασμένο στο Michigan: σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

Η General Motors διασφαλίζει ότι το Chevrolet Bolt EV 2022 έχει τιμή τουλάχιστον τόσο χαμηλή όσο οι εισερχόμενες εκδόσεις του 2023. Μια startup ισχυρίζεται ότι μπορεί να αυξήσει το BMW iX στα 600 μίλια αυτονομίας. Και η Cadillac σχεδιάζει να κατασκευάσει την ηλεκτρική της ναυαρχίδα Celestiq στο Μίσιγκαν — με το χέρι. Αυτά και άλλα, εδώ στο Green Car Reports.

Η GM αποκάλυψε ότι το τεχνολογικό της κέντρο στο Warren του Μίσιγκαν, θα είναι το σπίτι του επερχόμενου ηλεκτρικού σεντάν Cadillac Celestiq. Εκεί θα κατασκευαστεί στο χέρι και θα περιλαμβάνει περισσότερα από 100 εξαρτήματα που πρόκειται να εκτυπωθούν σε 3D—οπότε αναζητήστε αυτό το ναυαρχίδα EV να είναι σπάνιο και αποκλειστικό, αν και κατασκευασμένο στην ίδια προωστική πλατφόρμα Ultium με τα άλλα επερχόμενα EV της GM. Το Celestiq θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο, αλλά η GM δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κατασκευαστεί και θα διατεθεί προς πώληση.

Η startup Our Next Energy (ONE) με έδρα το Μίσιγκαν θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρικό SUV BMW iX ως επίδειξη για τη νέα τεχνολογία μπαταριών μικτής χημείας, που ονομάζεται Gemini. Έχοντας ορίσει να χρησιμοποιεί τη μία χημεία για την παροχή ισχύος και την άλλη για την αποθήκευση ενέργειας, η ONE ισχυρίζεται ότι θα επιτρέψει εμβέλεια 600 μιλίων στο iX—συνθήκες ή κύκλος οδήγησης δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Εάν περιμένετε να φτάσουν στις αντιπροσωπείες τα Chevrolet Bolt EV και EUV με χαμηλότερη τιμή 2023, η GM έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι έτοιμη να συνάψει συμφωνία με το υπάρχον απόθεμά της για το 2022, με έκπτωση 5.900$ για Chevy Bolt EV και EUV 2022 και 6.300 $, αντίστοιχα — το ποσό των μειώσεων των τιμών τους για το 2023. Σε μια αγορά EV με λίγες μειώσεις κόστους, είναι αξιοσημείωτο.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar