Εσωτερικό Fisker Pear, αξιοπιστία φορτιστή, «ακριβό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Senator: σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

0
Εσωτερικό Fisker Pear, αξιοπιστία φορτιστή, «ακριβό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Senator: σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

Η Fisker ρίχνει μια ματιά στο επερχόμενο προσιτό αστικό EV. Μια μελέτη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την αξιοπιστία της γρήγορης φόρτισης. Το «ακριβό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενός Γερουσιαστή αποδεικνύεται το φθηνότερο στην αγορά και βοηθάει να καταλάβουμε. Και οι υψηλότερες τιμές του άνθρακα βοηθούν τον καθαρισμό του δικτύου. Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Ένα εσωτερικό σκίτσο του αστικού EV Fisker Pear δείχνει ότι η ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον εσωτερικό χώρο και την εξωτερική ορατότητα σε αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Οχάιο των 29.900 δολαρίων, το οποίο θα μπορούσε να επιστρέψει έως και 310 μίλια αυτονομίας.

Το «ακριβό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αναφέρθηκε ότι οδήγησε η γερουσιαστής του Μίσιγκαν Debbie Stabenow είναι ένα Chevy Bolt EUV αξίας κάτω των 30.000 δολαρίων—και παρά την εσφαλμένη περιγραφή από ένα σημαντικό ειδησεογραφικό μέσο, ​​κατάφερε να υπογραμμίσει ένα σημείο εξοικονόμησης χρημάτων σχετικά με τα EV.

Μια μελέτη στην Καλιφόρνια επισημαίνει ορισμένα σοβαρά ζητήματα αξιοπιστίας στην υποδομή ταχείας φόρτισης DC για μια από τις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων της χώρας. Υπογραμμίζει ότι ο ορισμός των δικτύων για το χρόνο λειτουργίας για το υλικό μπορεί να διαφέρει δραματικά από την πραγματικότητα.

Τα ηλεκτρικά οχήματα ενδέχεται να γίνουν πιο καθαρά μαζί με το δίκτυο αυτό το καλοκαίρι. Οι αυξήσεις των τιμών για τον άνθρακα και το φυσικό αέριο θα αναγκάσουν το μείγμα του δικτύου να κλίνει περισσότερο προς τις ανανεώσιμες πηγές τους επόμενους μήνες, προβλέπει η ΕΠΕ των ΗΠΑ.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Ενημερωτικό δελτίο Green Car Reports

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις για το πράσινο αυτοκίνητο και το περιβάλλον, που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας καθημερινά!

Συμφωνώ να λαμβάνω email από την Green Car Reports. Κατανοώ ότι μπορώ να διαγραφώ ανά πάσα στιγμή. Πολιτική Απορρήτου.

Schreibe einen Kommentar