Ηλεκτρικά SUV VW Scout, κρατήσεις Rivian, Foxconn, Fisker και Lordstown: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

0
Ηλεκτρικά SUV VW Scout, κρατήσεις Rivian, Foxconn, Fisker και Lordstown: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

Το Scout είναι το νέο όνομα για τα ηλεκτρικά SUV της VW. Η αύξηση των τιμών της Rivian φαίνεται να έχει προκαλέσει περισσότερο ενδιαφέρον. Και η Foxconn είναι μια αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, που επιτρέπει τη Lordstown και τη Fisker. Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα ειδήσεων, γεμάτη ανατροπές και ανατροπές. Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Με την ολοκλήρωση της πώλησης ενός πρώην εργοστασίου της GM στο Οχάιο στον όμιλο τεχνολογίας Hon Hai – αλλιώς γνωστή ως Foxconn, ο κατασκευαστής συμβάσεων του iPhone – το ηλεκτρικό pickup Lordstown Endurance ξεκινά για παραγωγή αργότερα φέτος. Αυτό επαναφέρει επίσης τα σχέδια για την Foxconn να ενεργήσει ως κατασκευαστής συμβολαίου για το επερχόμενο Fisker Pear EV αξίας 29.900 δολαρίων από το 2024.

Η Volkswagen επιβεβαίωσε ότι αναβιώνει το όνομα Scout—ναι, το πρώην International Harvester SUV—για μια ολόκληρη μάρκα ηλεκτρικών SUV που στοχεύουν στις ΗΠΑ Θα μπορούσε αυτό να είναι που βοηθά τη VW να εξελιχθεί στα ηλεκτρικά οχήματα μαζικής αγοράς ή θα είναι μια άλλη πολυτελής θέση μάρκα?

Η άνοδος της τιμής της Rivian τον Μάρτιο —και η συνακόλουθη αναταραχή από τους πρώτους χρήστες— φαίνεται να έχει κεντρίσει την ελκυστικότητα των ηλεκτρικών φορτηγών της. Μόλις αύξησε τις τιμές, η Rivian έχει δει 10.000 νέες κρατήσεις – διπλάσιο από τον αριθμό των φορτηγών που κατασκεύασε από τον Σεπτέμβριο – με μια εντυπωσιακή μέση τιμή των 93.000 $.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Ενημερωτικό δελτίο Green Car Reports

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις για το πράσινο αυτοκίνητο και το περιβάλλον, που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας καθημερινά!

Συμφωνώ να λαμβάνω email από την Green Car Reports. Κατανοώ ότι μπορώ να διαγραφώ ανά πάσα στιγμή. Πολιτική Απορρήτου.

Schreibe einen Kommentar