Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Cadillac Celestiq, η ηρεμία των οδηγών EV, οι αυτοκινητοβιομηχανίες στο πλευρό της EPA: Τα σημερινά νέα του αυτοκινήτου

0
Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της Cadillac Celestiq, η ηρεμία των οδηγών EV, οι αυτοκινητοβιομηχανίες στο πλευρό της EPA: Τα σημερινά νέα του αυτοκινήτου

Η Ford, η VW, η BMW, η Honda και η Volvo υποστηρίζουν την αρχή εκπομπών ρύπων στην Καλιφόρνια, καθώς μια ομάδα κυρίως νότιων πολιτειών αμφισβητεί την απόφαση της EPA. Η Cadillac έκανε προεπισκόπηση ενός κορυφαίου πολυτελούς EV. Και τα EV οδηγούν σε λιγότερο άγχος για τους οδηγούς; Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Καθώς η πολυτελής επωνυμία Cadillac της GM μετατρέπεται σε αμιγώς ηλεκτρική μέχρι το τέλος της δεκαετίας, εργάζεται πάνω σε ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο ναυαρχίδα για τη σειρά, που ονομάζεται Celestiq. Στις φωτογραφίες του εκθεσιακού αυτοκινήτου Cadillac Celestiq που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη, πείραξε μερικές από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες — και είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι δεν έχει γίνει άλλο ένα στιβαρό crossover.

Ένας συνασπισμός 17 πολιτειών και άλλων συμφερόντων νωρίτερα αυτή την άνοιξη συμμάχησε για να αντιταχθεί στην απόφαση της EPA να εκχωρήσει εξουσία στον νόμο για τον καθαρό αέρα της Καλιφόρνια και να συγκεντρώσει περισσότερη ρύπανση—με την πεποίθηση ότι θα μειώσει τις τιμές των οχημάτων. Τώρα πέντε αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ενταχθεί στο πλευρό της EPA.

Τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη από τη μάρκα DS Automobiles του Stellantis υποδηλώνουν ότι οι οδηγοί ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων αγχώνονται λιγότερο πίσω από το τιμόνι σε σύγκριση με τους οδηγούς βενζινοκίνητων ή πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Και η επιπλέον ησυχία και η φινέτσα που προσφέρει η ηλεκτρική πρόωση είναι ένα μεγάλο μέρος της.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Ενημερωτικό δελτίο Green Car Reports

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα για το πράσινο αυτοκίνητο και το περιβάλλον, που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας καθημερινά!

Συμφωνώ να λαμβάνω email από την Green Car Reports. Κατανοώ ότι μπορώ να διαγραφώ ανά πάσα στιγμή. Πολιτική Απορρήτου.

Schreibe einen Kommentar