Η Dirty Audio στρατολογεί τους Flosstradamus και NXSTY για το EP «Inferno».

2
Η Dirty Audio στρατολογεί τους Flosstradamus και NXSTY για το EP «Inferno».

Dirty Audio Το πολυαναμενόμενο ‚Inferno EP‘ μόλις κυκλοφόρησε μέσω του Barong Family και των 4 κομματιών του με πρωτοποριακή παραγωγή μπάσου. Το EP αποτελείται από 2 συνεργασίες και 2 σόλο δίσκους.

Ο βαρέων βαρών παραγωγός μπάσου συναντήθηκε με τον βετεράνο του trap Flosstradamus για το „Blast Yo Head“ ένας υπνωτικός και μελωδικός ύμνος μπάσου με ενεργητικό grime top-line που συνοδεύεται από βρυχηθμό βασικές γραμμές. Ο δίσκος είναι δυναμικός κατευθείαν από την πύλη, κάτι που παρέχει προνοητικότητα για το τι έχει να προσφέρει το υπόλοιπο EP. Το „Inferno“, το ομότιτλο κομμάτι του EP είναι μια συνεργασία με έναν άλλο εκκολαπτόμενο παραγωγό μπάσου NXSTY. Ο δίσκος συνδυάζει τόσο grime όσο και κλασικά στοιχεία παγίδας παλιάς σχολής με επιθετικά και μεταλλικά ηχητικά συνθήματα που γεμίζουν τον δίσκο. Ο δίσκος υφαίνει 3 σταγόνες σε 3 και μισό λεπτά τονίζοντας τους ήχους υπογραφής κάθε αντίστοιχου παραγωγού.

Το «All Nite» είναι ένα εκτεταμένο και πλήρως περιεκτικό αριστούργημα στον σχεδιασμό ήχου. Ο δίσκος ζωγραφίζει ένα όμορφο ηχητικό τοπίο γεμάτο με μελωδικά leads κατά τη διάρκεια του διαλείμματος καθώς οι διαπεραστικές και γκρινιάρικες γραμμές βάσης τελικά κυριαρχούν. Το «Back» τελειώνει το EP με μια τραγανή ατμόσφαιρα βιντεοπαιχνιδιού που φέρνει τέλεια το EP στο τέλος. Ακούστε το ‚Inferno EP‘ παρακάτω και πάρτε το παντού εδώ: Inferno EP

Schreibe einen Kommentar