Η HARD Events ανακοινώνει τη σύνθεση για το HARD Summer Music Festival 2022

0
Η HARD Events ανακοινώνει τη σύνθεση για το HARD Summer Music Festival 2022

Σήμερα, ΣΚΛΗΡΑ Γεγονότα ανακοίνωσε τη σύνθεση για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του HARD Summer Music Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο NOS Event Center στο San Bernardino από 29-31 Ιουλίου. Η έκδοση 2022 του HARD Summer θα επεκταθεί σε τρεις μέρες για πρώτη φοράδίνοντας στους παρευρισκόμενους μια επιπλέον ημέρα για να παρακολουθήσουν την επιμέλεια πολλών ειδών για την οποία έχει γίνει γνωστό το φεστιβάλ.

HARD Summer 2022 θα δει το φεστιβάλ βετεράνων να πιέζει όλο και περισσότερο στον μοναδικό του συνδυασμό προνοητικής ηλεκτρονικής μουσικής και χιπ-χοπ αιχμής, καθώς και να αφιερώνει περισσότερο προγραμματισμό σε ανερχόμενους καλλιτέχνες διαφορετικού υπόβαθρου, αναδεικνύοντας νέους ήχους καθώς αποκτούν έλξη στο Διαδίκτυο και όχι μόνο.

Για άλλη μια φορά, το ετήσιο καλοκαιρινό φεστιβάλ θα αναδείξει μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων σετ από το εικονίδιο ζωντανών εμφανίσεων Porter Robinson, τον πολυτάλαντο Γάλλο μουσικό Madeon, την αγαπημένη Αυστραλή παραγωγό Alison Wonderland, τον φανκ master του Ντιτρόιτ GRiZ και άλλους σκηνοθέτες. συμπεριλαμβανομένων των Tchami, TOKiMONSTA, Moore Kismet, Jai Wolf και Craze που ερμηνεύουν ένα σετ ντραμς & μπάσου.

Στο μέτωπο της μουσικής μπάσου, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να είναι μάρτυρες μιας B2B παράστασης από τους Zeds Dead με Subtronics, μαζί με τον Sub Focus και έναν ειδικό καλεσμένο. Οι βαρύτερες συχνότητες συνεχίζονται με σετ από τα NGHTMRE, Svdden Death b2b Marauda, ​​Sullivan King, TroyBoi, LSDream, Kai Wachi, Deathpact και Blunts & Blondes.

Οι κεφαλές της House και της techno θα βρουν ξανά το σπίτι τους στο HARD Summer, με τη σύνθεση να καυχιέται με βετεράνους underground stars, όπως η Nicole Moudaber, η ιδρυτής του Life and Death, ο DJ Tennis, ο DJ Minx του Ντιτρόιτ, η Chloé Caillet, η επικεφαλής της Turbo Records, η Tiga. και Abracadabra αρχηγός BLOND:ISH. Οι σύγχρονες γεύσεις σπιτιών θα βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο με τους Chris Lake, Vintage Culture, Justin Martin, Wax Motif και HoneyLuv, μεταξύ μιας σειράς άλλων. Οι τάσεις 4/4 συνεχίζονται με το LP του Femme House, τον Giobbi, τον Eli Brown, τους εξαιρετικούς αναγεννητές Prospa, τον Will Clarke και πολλούς άλλους.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη σύνθεση των καλλιτεχνών παρακάτω, μαζί με το επίσημο τρέιλερ της χρονιάς, καθώς και περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του HARD Summer εδώ.

δύσκολο καλοκαίρι

Φωτογραφία μέσω Virisa Yong for Insomniac Events

Schreibe einen Kommentar