Κριτικές Lexus RZ και Kia Sportage Hybrid, ενημέρωση ανάκλησης Bolt EV, κόψιμο καλωδίων Tesla και Kia: Τα σημερινά νέα του αυτοκινήτου

2
Κριτικές Lexus RZ και Kia Sportage Hybrid, ενημέρωση ανάκλησης Bolt EV, κόψιμο καλωδίων Tesla και Kia: Τα σημερινά νέα του αυτοκινήτου

Οδηγούμε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Lexus για τις ΗΠΑ και σε μια οδήγηση του Kia Sportage Hybrid βρίσκουμε την αξία του ακαταμάχητη. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μας ενημέρωσε για το πώς πάει η ανάκληση EV Chevy Bolt και εξετάζουμε γιατί η Tesla και η Kia ενδέχεται να έχουν σταματήσει να προσφέρουν καλώδια φόρτισης με τα EV τους. Και οι πωλήσεις της Tesla συνεχίζουν να αυξάνονται στην Καλιφόρνια. Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Το Kia Sportage Hybrid του 2023 δεν είναι απλώς το καλύτερο οδηγικό της νέας σειράς Sportage, αλλά έχει καλύτερη οδήγηση έναντι άλλων υβριδικών αντιπάλων από την Toyota, τη Honda και τη Ford. Με τιμή εκκίνησης 28.545 $, το υβριδικό 43 mpg είναι επίσης εξαιρετική αξία.

Και σε μια πρώτη οδήγηση του Lexus RZ 450e του 2023, βρήκαμε ικανοποιητικό χειρισμό, αλλά δεν μπορέσαμε να προσδιορίσουμε πώς ταιριάζει το πρώτο EV της Lexus στις ΗΠΑ ως ολόκληρο πακέτο. Αν και μας ιντριγκάρει το τιμόνι.

Η Tesla σταμάτησε πρόσφατα να συμπεριλαμβάνει φορτιστή κινητού στα νέα της οχήματα—επιλέγοντας αντ ‚αυτού να μειώσει τις τιμές στο καλά θεωρημένο οικιακό της υλικό. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μόνη εταιρεία που υποκύπτει στο να συμπεριλάβει ένα καλώδιο φόρτισης στο αυτοκίνητο.

Περίπου το 45% όλων των μοντέλων Chevrolet Bolt EV που ανακλήθηκαν για τις μπαταρίες τους έχουν λάβει θεραπεία, σύμφωνα με έγγραφα ανάκλησης που κατέθεσε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα. Όλα τα μοντέλα Bolt EV επηρεάζονται από την ανάκληση, αλλά η GM επέλεξε να αντικαταστήσει όλες τις μονάδες μπαταρίας στα προηγούμενα αυτοκίνητα 2017-2019.

Οι πωλήσεις EV ήταν σε επίπεδο ρεκόρ τόσο στην Καλιφόρνια όσο και σε εθνικό επίπεδο, με την Tesla να κατέχει το προβάδισμα στις πωλήσεις πάνω από το 10% της αγοράς της πολιτείας. Το μερίδιο αγοράς για τα plug-in οχήματα έχει ουσιαστικά διπλασιαστεί στο Golden State μόλις τα τελευταία δύο χρόνια.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar