ΝΕΟ: Tchami, Tiësto, PEEKABOO + Περισσότερα – Your EDM | Εβδομάδα στη μουσική

3
ΝΕΟ: Tchami, Tiësto, PEEKABOO + Περισσότερα – Your EDM |  Εβδομάδα στη μουσική

Ο μήνας Σεπτέμβριος έχει σχεδόν κλείσει, αν και η μουσική από μερικούς από τους αγαπημένους μας δημιουργούς δεν έχει κλείσει! Το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ εδώ στο Your EDM, κάθε εβδομάδα συντάσσουμε μια λίστα με την καλύτερη νέα ηλεκτρονική μουσική από διάφορους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και το φάσμα των ειδών. Αυτή την εβδομάδα συγκεντρώσαμε 20+ εγγραφές στο Your EDM | Εβδομάδα στη μουσική. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και κάντε ροή παρακάτω.

Κυκλοφόρησε το Spotlight

Μάρτιν Γκάρριξ κυκλοφορεί μια συλλογή άλμπουμ STMPD RCRDS Vol 001. Η πρώτη συλλογή ευρωπαϊκών δισκογραφικών περιλαμβάνει κυκλοφορίες από Matt Nash, DubVision, 3LAUπολλούς άλλους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Η δισκογραφική εταιρεία των Trap Nation, Lowly Palace, κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή άλμπουμ «MIDNIGHT2077» με δίσκους από Μπόρντελ, Deadcrow, Jucheκαι πολλοί άλλοι.

Είδαμε επίσης αυτή την εβδομάδα μια απίθανη συνεργασία μεταξύ του Trap βαρέων βαρών NGHTMRE και μαέστρου χορευτικής μουσικής Γαλάντης στο „Thats Why We“, έναν διασκεδαστικό δίσκο που ξεσηκώνει.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω Rukes.com

Schreibe einen Kommentar