ΝΕΟ: The Chainsmokers, ero808, Flume, Shöckface, Rausch + Περισσότερα – Your EDM | Εβδομάδα στη μουσική

2
ΝΕΟ: The Chainsmokers, ero808, Flume, Shöckface, Rausch + Περισσότερα – Your EDM |  Εβδομάδα στη μουσική

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους έχει σχεδόν τελειώσει και τόσοι πολλοί νέοι καλλιτέχνες έχουν κυκλοφορήσει φρέσκες θερμάστρες για την ακουστική μας ευχαρίστηση. The Chainsmokers επιστρέφουν με ένα νέο εθιστικό single „High“. PinkPantheress κυκλοφόρησε ένα νέο remix άλμπουμ με συμμετοχές όπως Flume, Sam Gellaitry, FKJ, Powfu συν πολλά άλλα. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε και μια πληθώρα νέας μουσικής εξακολουθεί να είναι αποθηκευμένη στους σκληρούς δίσκους των παραγωγών που περιμένουν να κυκλοφορήσουν. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα στη μουσική είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες εδώ και καιρό. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε ή συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε και μεταδώστε το Your EDM | Week In Music παρακάτω.

Κυκλοφόρησε το Spotlight

Οι Chainsmokers επέστρεψαν για να αποκαλύψουν εκεί το νέο single «High». Το πρώτο τους νέο τραγούδι από το 2019. Το ‚High‘, γράφτηκε και έγινε συμπαραγωγή με τον Whethan και είναι μια αναμφισβήτητη επιτυχία.

Φρέσκα από την πρώτη του κυκλοφορία Jadu Dala ero808 και Söckface συνεργαστείτε για ένα νέο σινγκλ «Inbetween» στο Lowly Palace. Το τραγούδι διαθέτει τα δελεαστικά φωνητικά του ero808 πάνω από μια σκληρή υμνική πειραματική παγίδα που είναι βέβαιο ότι θα λιώσει το πρόσωπό σας.

Το Flume επιστρέφει με νέο remix για το PinkPantheress. Ο δίσκος περιλαμβάνει μακροσκελής σύνθεσης με την υπογραφή Flume, αφρώδεις ακροδέκτες και υπνωτικά φωνητικά δείγματα. Το remix πρέπει να το ακούσετε απόλυτα.

Rausch κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο σινγκλ «My All» που τοποθετεί τον ήχο του σε μια κατηγορία από μόνος του. Το τραγούδι προσκαλεί τους ακροατές σε βροντερά ηχητικά τοπία που θυμίζουν βιντεοπαιχνίδια γεμάτα με επιθετικά διαπεραστικά συνθήματα.

Schreibe einen Kommentar