Οι REZZ & Grimes επιβεβαιώνουν τη συνεργασία στα έργα [DETAILS]

5
Οι REZZ & Grimes επιβεβαιώνουν τη συνεργασία στα έργα [DETAILS]

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια συνεργασία πιο εμβληματική από μια μεταξύ τους Rezz και Grimes. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να φανταστούμε για πολύ ακόμη — μαγειρεύουν το πρώτο τους τραγούδι μαζί και δεν μπορεί να έρθει ούτε στιγμή πολύ νωρίς!

Πριν από μέρες η REZZ έγραψε στο Twitter ότι εστιάζει την ενέργειά της στο να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους. Ο Grimes, πρωταγωνιστής τόσο στον χώρο της εναλλακτικής όσο και στην ηλεκτρονική μουσική, συμμετείχε στα χρόνια της συνεργασίας στα σκαριά — «επιτέλους».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rezz και ο Grimes διασταυρώνονται μουσικά μονοπάτια. Ο Rezz πρόσφερε ένα remix του Grimes και i_o„Βία“ για την Grimes“ Miss Anthropocene (Rave Edition), η remix επεξεργασία του εναλλακτικού άλμπουμ της 2020.

Ο Rezz ήταν απασχολημένος με έναν φαινομενικά ασταμάτητο κύκλο συνεργασιών τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου „Hypnocurrency“ με deadmau5 και πιο πρόσφατα, το “Taste of You” με Περιστέρι Κάμερονπου την έφερε ξανά μαζί με τον Grabbitz, καθώς και τον Shaun Frank.

Οι δυο τους δεν έχουν δώσει ακόμη στοιχεία για το τι μπορεί να κρατήσει η συνεργασία ή πότε μπορούν να το περιμένουν οι θαυμαστές. Στο μεταξύ, έχουμε όλη την επιβεβαίωση που χρειαζόμαστε παρακάτω.

Φωτογραφία μέσω Nicole De Khors / Eli Russell Linnetz

Schreibe einen Kommentar