Ο D Malik κάνει επικό ντεμπούτο με το „Prince“

6
Ο D Malik κάνει επικό ντεμπούτο με το „Prince“

Ο D Malik είναι ένα από τα νεότερα πρόσωπα της χορευτικής μουσικής και με την πρώτη του κυκλοφορία, αποδεικνύει ότι είναι εδώ για να μείνει. Σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Michael Lanza, ο D Malik κάνει το τεράστιο ντεμπούτο του με το „Prince“. Τώρα σε όλες τις πλατφόρμες, το „Prince“ βρίσκεται στη διασταύρωση του ροκ σταδίου και του χορευτικού ήχου του φεστιβάλ.

Ο μεγαλωμένος από το Ντουμπάι, παραγωγός με έδρα το Λος Άντζελες φέρνει μια μοναδική οπτική γωνία στη μουσική του, αντλώντας έμπνευση από μια πληθώρα ειδών από ροκ έως ηλεκτρονικό και ραπ. Εμπνευσμένο από τους The Weeknd, τους Daft Punk και πιο δημιουργικούς μεγακεφαλαίους, ο D Malik είναι ο συνδυασμός της καλύτερης σύγχρονης μουσικής.

Μιλώντας στο ντεμπούτο του σινγκλ σε ένα δελτίο τύπου, ο D Malik εξηγεί: «Το «Prince» είναι ο πυρήνας – η αρχή αυτού του ταξιδιού, με κάθε τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί. Είναι ένα κομμάτι που δουλεύω για σχεδόν δύο χρόνια, το δημιούργησα αρχικά στο στούντιο μου στο Λος Άντζελες και μετά το γύρισα σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο μέχρι την πατρίδα μου, το Ντουμπάι. Ήταν ο πρώτος δίσκος από αυτή τη νέα εποχή που με επηρέασε πραγματικά – και αυτός που σημαίνει απολύτως τα περισσότερα…”

Ένας καλλιτέχνης που πρέπει να παρακολουθήσετε τώρα και στο μέλλον, το συναρπαστικό ταξίδι του D Malik είναι ένα από αυτά που πρέπει να παρακολουθείτε στενά. Για να μην αναφέρουμε, ο ανερχόμενος καλλιτέχνης έβαλε ένα δυνατό μουσικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Μεταδώστε το „Prince“ ft. Michael Lanza παρακάτω και να είστε σε επιφυλακή για περισσότερους D Malik στο εγγύς μέλλον.

Schreibe einen Kommentar