Ο Martin Garrix ρίχνει τόνους Club Bangers στο ντεμπούτο άλμπουμ „Sentio“

3
Ο Martin Garrix ρίχνει τόνους Club Bangers στο ντεμπούτο άλμπουμ „Sentio“

Τις τελευταίες εβδομάδες, Μάρτιν Γκάρριξ πέφτει το ένα κλαμπ μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του άλμπουμ, νιώθω. Με την πρώτη του κυκλοφορία πριν από μια δεκαετία, και έχοντας ήδη κατακτήσει τον Νο 1 DJ στον παγκόσμιο τίτλο τρεις φορές, ένα ντεμπούτο άλμπουμ αυτής της αναλογίας είναι σίγουρα κάτι αξιοσημείωτο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα με την κυκλοφορία του „Follow“, μιας συνεργασίας που ο Zedd ήθελαν οι θαυμαστές εδώ και κυριολεκτικά χρόνια. Και έδωσε τον τόνο για τα υπόλοιπα κομμάτια καθώς ο Garrix έχει δημιουργήσει φιλικές σχέσεις συνεργασίας με τόνους καλλιτεχνών όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί, αν όχι όλοι, από τους οποίους εμφανίζονται σε αυτό το άλμπουμ: Mesto, Brooks, Matisse & Sadko, Julian Jordan, Justin Mylo, Blinders, DubVision και άλλοι.

«Καθόμουν σε τόση μουσική στο κλαμπ και μετά τα lockdown, ένιωθα ότι οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν πάρτι και να φτιάξουν ξανά τη διάθεση τους», λέει ο Garrix. «Το άλμπουμ περιέχει μερικά τραγούδια φιλικά προς το ραδιόφωνο, αλλά είναι κυρίως ο πιο επιθετικός ήχος των Garrix Club. Δεν ήθελα ο κόσμος να περιμένει για πολύ καιρό τις εκδόσεις υψηλής ποιότητας μετά το Ultra, γι‘ αυτό αποφασίσαμε να τις ρίχνουμε κάθε εβδομάδα μετά το σετ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους βγήκαν όλα τα κομμάτια για να τα ακούσουν όλοι. Το πρώτο μου άλμπουμ είναι γεγονός!“

Στο σύνολό του, το άλμπουμ μοιάζει φυσικά σαν μια επιστροφή στις ρίζες του Garrix στο progressive house, αλλά με αρκετή ποικιλία ανάμεσα σε κάθε κομμάτι, χάρη στον μεγάλο αριθμό συνεργασιών, που όλα ακούγονται μοναδικά.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ παρακάτω!

Schreibe einen Kommentar