Ο Roush θα συναρμολογήσει τα ηλεκτρικά φορτηγά της Bollinger Motors στο Μίσιγκαν

3
Ο Roush θα συναρμολογήσει τα ηλεκτρικά φορτηγά της Bollinger Motors στο Μίσιγκαν

Η σειρά εμπορικών ηλεκτρικών φορτηγών της Bollinger Motors έχει συμβόλαιο κατασκευαστή: τη Roush Industries.

Οι εταιρείες ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι η Roush θα συγκεντρώσει τη σειρά ηλεκτρικών φορτηγών Κατηγορίας 3 έως Κατηγορίας 6 της Bollinger σε μια επεκτάσιμη εγκατάσταση στη Λιβόνια του Μίσιγκαν. Η συμφωνία θα περιλαμβάνει πλατφόρμες και καμπίνες πλαισίου και η Bollinger θα προμηθεύεται και θα παρέχει υλικά στον Roush.

Ηλεκτρικά φορτηγά Bollinger - Κατηγορία 3 έως 6

Ηλεκτρικά φορτηγά Bollinger – Κατηγορία 3 έως 6

Η σχέση δεν περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό SUV B1 και το ηλεκτρικό pickup B2, δυστυχώς. Και τα δύο αυτά μοντέλα αναβλήθηκαν επ‘ αόριστον τον Ιανουάριο, με την επιστροφή των καταθέσεων, καθώς η εταιρεία στράφηκε στα μεγαλύτερα εμπορικά ηλεκτρικά φορτηγά για επιβίωση.

Το 2020, ο Bollinger άρχισε να πειράζει τις δυνατότητες μιας καμπίνας πλαισίου B2 – για πράγματα τόσο διαφορετικά όπως ρυμουλκούμενα, οχήματα δημοσίων έργων και ασθενοφόρα. Τον Μάρτιο του 2021, αποκάλυψε περισσότερα για τα μοντέλα Chass-E και Chass-E Cab, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής τιμής των 55.000 δολαρίων, των πακέτων μπαταριών έως 402 kwh και των σχεδίων για «εξαγωγική ισχύ» 15 kw.

Διάταξη μπαταρίας Bollinger Class 6-7

Διάταξη μπαταρίας Bollinger Class 6-7

Πριν από αυτήν την απόφαση, η Bollinger είχε σημειώσει ότι είχε περιορίσει τη λίστα σε μερικούς μόνο δυνητικούς κατασκευαστικούς εταίρους για τα B1 και B2.

Σημείωσε ο Bollinger Αναφορές Green Car ότι παρόλο που η Roush θα συναρμολογήσει τις καμπίνες και τις πλατφόρμες του πλαισίου, η Bollinger θα βοηθήσει στην επίβλεψη των upfit για διάφορους εμπορικούς σκοπούς—με πολλούς συνεργάτες upfit που θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο έτος

Στον τομέα των EV, η startup Canoo, η οποία έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες το σχέδιο συναρμολόγησης EV, συνεργάστηκε με τη Roush για την πρώιμη παραγωγή χαμηλού όγκου οχημάτων beta και βοήθεια με τις δοκιμές αντοχής. Άλλοι συνεργάτες που αναφέρονται στον ιστότοπο του Roush περιλαμβάνουν την Google και την Polaris.

Ο Bollinger πιστοποίησε το ιστορικό της Roush στη συνεργασία τόσο με νεοφυείς επιχειρήσεις όσο και με καθιερωμένους OEM και σημείωσε ότι θα βοηθήσει την startup να πετύχει τους στόχους ποιότητας και παραγωγής της. Είπε ότι θα συνεργαστεί με τη Roush σε οχήματα προπαραγωγής και δοκιμές επικύρωσης, αλλά δεν έδωσε ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις πρώτες παραδόσεις.

Schreibe einen Kommentar