Προθεσμία στο Lordstown, χακάρισμα φορτιστών EV, η BMW δεν θα εγκαταλείψει τη βενζίνη: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

0
Προθεσμία στο Lordstown, χακάρισμα φορτιστών EV, η BMW δεν θα εγκαταλείψει τη βενζίνη: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

Η BMW πιστεύει στις ηλεκτρικές εκδόσεις των βενζινοκίνητων σεντάν της. Οι φορτιστές EV αποτελούν ανησυχία για την ασφάλεια. Και είναι αυτή μια νέα αρχή ή η αρχή του τέλους για την Lordstown Motors του Οχάιο; Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Θα επιβιώσει το Lordstown; Αυτή είναι η εβδομάδα που πιθανότατα θα έχουμε μια καλύτερη ιδέα για τη βιωσιμότητά του, καθώς μια πιθανή συμφωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία iPhone Foxconn πλησιάζει στο τέλος της. Αυτό δυνητικά θα επέτρεπε την παραγωγή του ηλεκτρικού pickup Lordstown Endurance ή θα το έβλεπε να σβήνει. Αλλά ακόμα κι αν η συμφωνία συνέλθει την τελευταία στιγμή, η Lordstown χρειάζεται περισσότερα μετρητά για να αυξήσει την παραγωγή του φορτηγού πέρα ​​από έναν αρχικό μικρό όμιλο, αποκάλυψε η εταιρεία τη Δευτέρα.

Η Σειρά 3 ήταν πάντα διαφορετική για την BMW. Είναι μακράν το παγκόσμιο μπεστ σέλερ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας όλα αυτά τα χρόνια και με βάση τα πρόσφατα σχόλια του Διευθύνοντος Συμβούλου της BMW, Oliver Zipse, αυτό το μοντέλο 3 θα είναι η κατηγορία που θα δει για πρώτη φορά ένα μαζικό, αποκλειστικό EV από την εταιρεία. Εν τω μεταξύ, η κατασκευή ηλεκτρικών εκδόσεων των βενζινοκίνητων πολυτελών σεντάν της έχει νόημα, υποστηρίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος – και δεν έχει σχέδιο να χάσει το τμήμα βενζίνης της αγοράς σύντομα.

Οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων παραμένουν πιθανός στόχος για χάκερ, προειδοποιεί μια πρόσφατη έκθεση που φαίνεται να στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε μια βιομηχανία κυβερνοασφάλειας που θέλει να πουλήσει υπηρεσίες. Ενώ η ασφάλεια μπορεί να είναι μια σοβαρή ανησυχία για τους ηλεκτροκίνητους στόλους με κεντρική έξυπνη φόρτιση, είναι για ιδιώτες;

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar