Προφίλ Hyundai Ioniq 6, Πωλήσεις Model Y, Sony-Honda EV, μοντέλο για φορτιστές EV: σημερινά νέα αυτοκινήτου

0
Προφίλ Hyundai Ioniq 6, Πωλήσεις Model Y, Sony-Honda EV, μοντέλο για φορτιστές EV: σημερινά νέα αυτοκινήτου

Το Hyundai Ioniq 6 είναι πειραγμένο. Το Tesla Model Y παραμένει ο πρωταθλητής στις πωλήσεις EV κατά πολύ. Τα ηλεκτρικά οχήματα Sony-Honda θα μπορούσαν να βγάλουν χρήματα από κάτι περισσότερο από το αυτοκίνητο. Και θα μπορούσε ένα μαθηματικό μοντέλο να βοηθήσει στην τοποθέτηση φορτιστών EV; Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Η Hyundai έχει πειράξει το επερχόμενο ηλεκτρικό σεντάν Ioniq 6 σε προφίλ, αποκαλώντας το Electrified Streamliner, με υπαινιγμούς ότι θα είναι πρωτοπόρος τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στην αεροδυναμική. Αυτό θα οδηγήσει σε κορυφαία απόδοση και εμβέλεια στην κατηγορία σε σύγκριση με το Tesla Model 3;

Πρόσφατα στοιχεία εγγραφής που στρογγυλοποιήθηκαν από την Experian Automotive, εξετάζοντας το πρώτο τρίμηνο του έτους, υποδηλώνουν ότι σχεδόν το ένα τρίτο των αγοραστών EV στις ΗΠΑ αγοράζουν Tesla Model Y. Έκτοτε, η Tesla έχει στόχο να αυξήσει την παραγωγή του Model Y με την Giga Texas Σε σύνδεση.

Και η επερχόμενη κοινοπραξία ηλεκτρικών οχημάτων Sony-Honda μπορεί, όπως προτείνουν τα πρωτότυπα οχήματα, να παράγει μερικά ενδιαφέροντα EV από μια εντελώς νέα μάρκα. Επίσης, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, θα μπορούσαν να γίνουν μια πλατφόρμα περιεχομένου και ψυχαγωγίας που βγάζει χρήματα για τη Sony.

Και ερευνητές στο North Carolina State University έχουν καταλήξει σε ένα μαθηματικό μοντέλο για την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης EV που θα μπορούσε να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών χωρίς να επιβαρύνει το ηλεκτρικό δίκτυο. Μπορεί ένα τέτοιο μοντέλο να βοηθήσει τα δίκτυα φόρτισης και τους δημόσιους φορείς να επιλέξουν καλύτερα σημεία για σταθμούς φόρτισης ή οι πραγματικές ανάγκες θα είναι πάντα διαφορετικές;

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar