Σαφή αύξηση των τιμών, εφαρμογές φόρτισης EV, φορτηγά Volta στις Η.Π.Α.: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

0
Σαφή αύξηση των τιμών, εφαρμογές φόρτισης EV, φορτηγά Volta στις Η.Π.Α.: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

Η Lucid της Καλιφόρνια ανεβάζει τις τιμές και αυξάνει την παραγωγή. Οι εφαρμογές από τις αυτοκινητοβιομηχανίες δεν προσφέρουν εξ ολοκλήρου τη λειτουργία φόρτισης. Και η Volta, με τα φουτουριστικά φορτηγά της, έρχεται στις ΗΠΑ Αυτό και πολλά άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Η Lucid, η κατασκευάστρια ηλεκτρικών οχημάτων που εδρεύει στην Καλιφόρνια και κατασκευάζει τα αυτοκίνητά της στην Αριζόνα, ανακοίνωσε αύξηση τιμής έως και 15.000 $ στα οχήματά της. Σε αντίθεση με την πρόσφατη γκάφα της Rivian και αυτής της εταιρείας, η Lucid επέκτεινε την αρχική τιμολόγηση σε όλους τους τρέχοντες (περισσότερους από 30.000) κατόχους κρατήσεων συν οποιονδήποτε έκανε κράτηση πριν από την 1η Ιουνίου.

Η Volta Trucks, η εταιρεία με έδρα τη Σουηδία με μερικά πολύ φουτουριστικά σχέδια εμπορικών φορτηγών, ανακοίνωσε σχέδια την Πέμπτη να εισέλθει στην αγορά των ΗΠΑ με έναν κατασκευαστικό συνεργάτη. Αυτό θα οδηγήσει στην παραγωγή των ΗΠΑ το 2024 ή το 2025 και εν τω μεταξύ θα αναπτύξει έναν πιλοτικό στόλο 100 φορτηγών με έδρα την Καλιφόρνια.

Και σύμφωνα με μια μελέτη από την JD Power, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο εφαρμογές smartphone κατασκευαστών αυτοκινήτων για να διαχειριστούν τη φόρτιση των οχημάτων τους — ωστόσο δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον τρόπο λειτουργίας αυτών των εφαρμογών. Και παραδόξως, ορισμένες εταιρείες με γνώσεις τεχνολογίας, όπως η Rivian και η Lucid, έλειπαν αυτά που θεωρούνται βασικά χαρακτηριστικά.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar