Τιμές ηλεκτρικών Corvette, minivan Chrysler ως EV, Subaru Solterra εναντίον Toyota BZ4X: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

4
Τιμές ηλεκτρικών Corvette, minivan Chrysler ως EV, Subaru Solterra εναντίον Toyota BZ4X: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

Η Subaru βάζει τιμή στο πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο για την αμερικανική GM επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε ένα ηλεκτρικό Chevy Corvette. Και θα επανεμφανιστεί το minivan της Chrysler για την ηλεκτρική εποχή; Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Chrysler, Christine Feuell, μας έδωσε πρόσφατα κάποιες πληροφορίες για το τι μπορεί να σημαίνει η ηλεκτρική εποχή για την αυτοκινητοβιομηχανία—συμπεριλαμβανομένου ενός μίνι βαν. Το τμήμα που ήταν κάποτε βασικός πυλώνας για τις αμερικανικές οικογένειες θα έχει και πάλι μια θέση καινοτομίας στη γκάμα, και αυτή τη στιγμή επανεξετάζει το μίνι βαν της Chrysler για την ηλεκτρική εποχή — με μια νέα ερμηνεία του ευέλικτου Stow ‚N Go που μπορεί να καθίσει μέρος του.

Το Subaru Solterra EV ξεκινά σε υψηλότερη τιμή από το εξάδελφό του Toyota BZ4X, με βάση την πλήρη τιμολόγηση που επιβεβαιώθηκε από τη Subaru Δευτέρα. Το Solterra θα προσφέρεται μόνο σε τετρακίνηση και η ίδια η έκδοση κοστίζει λίγο περισσότερο από το BZ4X. Από την άλλη πλευρά, το Subaru θα προσφέρεται και στις 50 πολιτείες και οι αγοραστές θα μπορούν να διεκδικήσουν την πλήρη πίστωση φόρου 7.500 $ EV χωρίς να ανησυχούν για μια εκκρεμή σταδιακή κατάργηση.

Και η GM επιβεβαίωσε χθες ένα έργο που φημολογούνταν εδώ και καιρό ότι ήταν υπό ανάπτυξη: ένα πλήρως ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο Chevrolet Corvette. Το Corvette EV, όπως και να ονομαστεί, θα προηγηθεί μια υβριδική Corvette που ενδέχεται να φτάσει το επόμενο έτος. Ο Reuss σημείωσε την ηλεκτρική Corvette το ίδιο πρωί που η εταιρεία κυκλοφόρησε μερικά σημεία υπερηφάνειας σχετικά με το σύστημα αντλίας θερμότητας σε όλα τα επερχόμενα EV – επομένως περιμένετε κάποια καινοτομία στο ενεργειακό μέτωπο από αυτόν τον βασιλιά των αμερικανικών σπορ αυτοκινήτων. .

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Ενημερωτικό δελτίο Green Car Reports

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις για το πράσινο αυτοκίνητο και το περιβάλλον, που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας καθημερινά!

Συμφωνώ να λαμβάνω email από την Green Car Reports. Κατανοώ ότι μπορώ να διαγραφώ ανά πάσα στιγμή. Πολιτική Απορρήτου.

Schreibe einen Kommentar