Το ντεμπούτο „Lie“ του Hellove Shares με τον Trove

2
Το ντεμπούτο „Lie“ του Hellove Shares με τον Trove

Ένα νέο pop-dance κομμάτι μόλις εμφανίστηκε από τον ολοκαίνουργιο καλλιτέχνη Γεια σου. Ο Εσθονός παραγωγός, με πραγματικό όνομα Igor Volhonski, συνεργάστηκε με τον Αυστραλό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Trove. Μαζί, έχουν δημιουργήσει μια καταδικασμένη ιστορία αγάπης στο τραγούδι „Lie“.

Το νέο σινγκλ ξεθωριάζει με έναν αστραφτερό ήχο έως ότου τα φωνητικά του Trove δίνουν στον ακροατή την καθοριστική εντύπωση του „Lie“. Από εδώ, το απαλό χτύπημα της κιθάρας ενώνει την αναπνευστική του φωνή και τους μελαγχολικούς στίχους του. Η ατμόσφαιρα που σφυρηλατήθηκε από την παραγωγή είναι αέρινη και αιωρούμενη σαν το έργο από τις επιρροές του Hellove όπως το San Holo και το ODESZA. Αλλά το λυρικό, φωνητικό περιεχόμενο και τα χτυπητά τύμπανα αισθάνονται γειωμένα και πληγωμένα όπως αυτό που μπορεί να βρεθεί στις κυκλοθυμικές ποπ μπαλάντες.

Προηγουμένως, ο Volhonski ήταν τραγουδοποιός και παραγωγός για το τραγούδι „Hold Me Close“ των xtra basic και της Emily J. Το τραγούδι και οι καλλιτέχνες του διαγωνίστηκαν στο 2019 Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision τερματίζοντας στην πρώτη 3άδα. Αυτή η διάκριση σηματοδότησε ένα λαμπρό δυναμικό στη μουσική για τον Volhonksi και φαίνεται ότι βουτάει πρώτα σε μια σόλο αναζήτηση.

Εν ολίγοις, το “Lie” είναι ένα ηχηρό, πολύχρωμο ντεμπούτο κομμάτι από έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη. Το Hellove συλλαμβάνει τον ήχο της συναισθηματικής αναταραχής και του δίνει μια σχεδόν κινηματογραφική πινελιά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το „Lie“ από το Hellove και το Trove που είναι διαθέσιμο για ροή τώρα.

Schreibe einen Kommentar