Το 2023 Polestar 2 αποκτά βελτιωμένη γκάμα, φρέσκα χρώματα και ζάντες

29
Το 2023 Polestar 2 αποκτά βελτιωμένη γκάμα, φρέσκα χρώματα και ζάντες

Το 2023 Polestar 2 λαμβάνει μια χούφτα ενημερώσεις για το νέο έτος μοντέλου, συμπεριλαμβανομένων φρέσκων χρωμάτων και τροχών. Η Polestar ισχυρίζεται επίσης βελτιώσεις εμβέλειας και χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη διαδικασία παραγωγής.

Τα νέα εξωτερικά χρώματα είναι το Space και το Jupiter, τα οποία η Polestar περιγράφει ως «μεταλλικό μαύρο» και «χρυσο-γκρι με κόκκινη νιφάδα», αντίστοιχα. Οι στάνταρντ ζάντες 19 ιντσών και οι προαιρετικές ζάντες 20 ιντσών έχουν επίσης νέα σχέδια, ενώ στο εσωτερικό οι προαιρετικές δερμάτινες επενδύσεις Nappa αποκτούν νέο χρώμα Zinc (γκρι) και συνδυάζονται με επένδυση Light Ash.

Η αντλία θερμότητας που περιλαμβάνεται στο προαιρετικό πακέτο Plus λειτουργεί τώρα με βέλτιστο τρόπο σε θερμοκρασίες μεταξύ 20 βαθμών Φαρενάιτ και 77 βαθμών Φαρενάιτ. Αυτό θα βελτιώσει την εμβέλεια του πραγματικού κόσμου, ισχυρίζεται η Polestar.

2023 Polestar 2

2023 Polestar 2

Ωστόσο, τα επίσημα στοιχεία εμβέλειας των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ήταν διαθέσιμα τη στιγμή της δημοσίευσης. Για αναφορά, τα μοντέλα του 2022 βαθμολογούνται σε 270 μίλια σε μορφή μονοκινητήρα και 249 μίλια σε προδιαγραφές διπλού κινητήρα.

Άλλες μικρές αλλαγές για το 2023 περιλαμβάνουν ένα αφαιρούμενο σκίαστρο για την πανοραμική γυάλινη οροφή του 2 και ένα αναβαθμισμένο, συνδεδεμένο με εφαρμογή φίλτρο αέρα καμπίνας.

Η Polestar προσπαθεί επίσης να μειώσει το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα των οχημάτων της προμηθεύοντας αλουμίνιο εξευγενισμένο με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ο δίσκος αλουμινίου που φέρει το περίβλημα της μπαταρίας θα δει μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 1.653 λίβρες ανά αυτοκίνητο, λόγω αυτού, ισχυρίζεται η Polestar. Η αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία blockchain για να προμηθεύεται ηθικά υλικά μπαταριών, όπως μαρμαρυγία και κοβάλτιο.

2023 Polestar 2

2023 Polestar 2

Η τιμολόγηση για το Polestar 2 2023 θα αποκαλυφθεί τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν, το πιο προσιτό μοντέλο του 2022 κοστίζει λιγότερο από το Tesla Model 3, το οποίο έχει δει αρκετές αυξήσεις τιμών πρόσφατα.

Τόσο το Polestar 2 όσο και το Tesla Model 3 θα είναι σύντομα ευρέως διαθέσιμα στη Hertz, ενώ η Polestar έχει δοκιμάσει ένα κάπως διαφορετικό μοντέλο για την εμπειρία λιανικής.

Το 2 είναι το μόνο τρέχον μοντέλο της Polestar, αλλά ένα SUV Polestar 3 κατασκευής ΗΠΑ είναι καθ‘ οδόν. Θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος, ακολουθούμενο από τα μοντέλα Polestar 4 και Polestar 5, το τελευταίο που παρουσιάστηκε στην προεπισκόπηση του Precept concept που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020.

Schreibe einen Kommentar