Το ARC Festival αποκαλύπτει τη σύνθεση για το 2022 πόδια Carl Cox, Cirez D, Charlotte De Witte

3
Το ARC Festival αποκαλύπτει τη σύνθεση για το 2022 πόδια Carl Cox, Cirez D, Charlotte De Witte

Φεστιβάλ ARC επιστρέφει με μια κολοσσιαία νέα σύνθεση αφού έκανε θραύση στην εναρκτήρια χρονιά του το 2021. Δείχνουν, για άλλη μια φορά, στους θαυμαστές γιατί το Σικάγο είναι η γενέτειρα και το σπίτι της μουσικής House με ένα ξεχωριστό σμήνος εκλεκτικών, μελωδικών και βαρέων επιλογέων .

Συνδέοντας περαιτέρω το όνομά του με την ιστορία του είδους House, η δεύτερη χρονιά του ARC είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει την τάση να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια εμπειρία που θα τυλίξει τις αισθήσεις τους, τόσο οπτικά όσο και ακουστικά.

Μερικές από τις κουλοχέρηδες της κύριας σκηνής δεν γεμίζουν κανένας άλλος από τη βρετανική δύναμη Καρλ Κοξη δυναμική σύζευξη των Adam Beyer □ Cirez Dτραγουδίστρια του διεθνούς κινήματος της techno Charlotte De Witteεικονίδιο Motor City Καρλ Κρεγκ και δημιουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Fatboy Slim.

Το επίκεντρο του ARC ήταν και θα είναι πάντα η απεικόνιση της σημασίας του House στις μάζες και της εδραιωμένης επιρροής του στη μουσική σκηνή στο σύνολό της. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε στηρίγματα του Σικάγο όπως η μουσική ιδιοφυΐα και το fashion icon Honey Dijon παράλληλα με τον φημισμένο μέντορα του ήχου της πόλης Ντέρικ Κάρτερσπίτι της Βασίλισσας του Σικάγο DJ Lady D, Farriswheel’s Gene Farris, Πράσινο Βελούδο του ΣοβαρευτούμεGodfather of House μουσική Τσιπ Ε.συναδέλφους μακροχρόνιους βετεράνους Ρον Κάρολ και Μάικ Νταν συν νέας γενιάς ανυψωτικό Κρυπτογράφημα.

Ρίξτε μια ματιά στο πλήρες lineup παρακάτω για να δείτε τη συνολική επίθεση των μουσικών ταλέντων που θα βιώσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ποιον λοιπόν ανυπομονείτε περισσότερο;

Το φεστιβάλ θα επιστρέψει στο Union Park του Σικάγο, επεκτείνοντας από δύο σε τρεις ημέρες το Σαββατοκύριακο της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Τα εισιτήρια προπωλούνται από τις 17 Μαρτίου, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε τώρα για το πρώτο κρακ σε αυτά εδώ: https://arcmusicfestival.com/


σειρά φεστιβάλ arc 2022

Φωτογραφία: Kursza για το ARC Music Festival

Schreibe einen Kommentar