Το ATTLAS δίνει ένα Progressive House Facelift στο CloudNone Track „From Here“

3
Το ATTLAS δίνει ένα Progressive House Facelift στο CloudNone Track „From Here“

Μια από τις πιο αντισυμβατικές συνεργασίες στη βιομηχανία του θεάματος βρίσκεται ανάμεσα Monstercat και Rocket League. Η δισκογραφική εταιρεία ηλεκτρονικής μουσικής και το βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου οχημάτων συνεργάζονται από το 2017 για να διασχίσουν το αντίστοιχο κοινό τους. Από τότε, η Monstercat συνέχισε να δημοσιεύει συλλογικά άλμπουμ που αποτελούνται από κομμάτια από διάφορους καλλιτέχνες στο ρόστερ της δισκογραφικής. Εν όψει του τελευταίου άλμπουμ με τίτλο Rocket League X Monstercat – Legacyένα νέο remix εμφανίστηκε από ΑΤΤΛΑΣ απο CloudNone κομμάτι „From Here“ ως σινγκλ.

Αυτό το remix μεταφέρει την ήδη χαλαρή ερμηνεία του CloudNone που παραδόθηκε πριν από δύο χρόνια σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Σε αυτό, το ATTLAS παρέχει μια αισιόδοξη προοδευτική αναμόρφωση του σπιτιού, διατηρώντας παράλληλα τα γαλήνια στοιχεία από το πρωτότυπο. Ένα αρπέτζιο που κατεβαίνει αναλαμβάνει την κατευναστική επανάληψη του και σταδιακά λειτουργεί όπως είναι ένα αποτελεσματικό build and drop για το τραγούδι. Στην πραγματικότητα, λειτουργεί τόσο καλά που συνδυάζεται άψογα με την αρχική μελωδία που έχει ξαναδουλέψει με synths αντί για το αυθεντικό έργο για πιάνο. Το remix είναι μια ήρεμη εμπειρία ακρόασης που είναι καταπραϋντική καθώς είναι σαγηνευτική.

Αυτό το remix ακολουθεί πολλή δουλειά και από τους δύο καλλιτέχνες. Το CloudNone ανατινάχθηκε το 2018 με την κυκλοφορία του αυθεντικού „From Here“ και πολλών άλλων σινγκλ και EP έκτοτε. Φέτος, το CloudNone έχασε δύο EP και ένα συνεργατικό double-single με το Direct. Εν τω μεταξύ, ο ATTLAS ξεκίνησε το 2020 με το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του Λεβάντα Θεός. Συνέχισε επίσης να κυκλοφορεί αρκετά remix για Arty, Ξενοδοχείο Garudaκαι Απαγωγή.

Αυτό το remix από το ATTLAS του “From Here” είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των θαυμάτων που προέρχονται από τη δημιουργική συνεργασία. Αντηχώντας τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται οι προγραμματιστές του Rocket League Psyonix και Monstercat, τα συνδυασμένα στυλ ATTLAS και CloudNone συνδυάζονται με έναν απροσδόκητο, αλλά υπέροχο τρόπο. Αυτό το πνεύμα και η ενέργεια είναι που έχει κάνει αυτή τη συνεργασία τόσο επιτυχημένη και ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει περισσότερες εταιρείες να κάνουν συχνά crossover με μη συμβατικούς τρόπους.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το νέο ATTLAS remix του „From Here“ από το CloudNone.

Schreibe einen Kommentar