Το EQXX σημείωσε ρεκόρ, το Polestar 5 επιβεβαιώθηκε, η ασύρματη φόρτιση EV έχει νόημα: The Week in Reverse

12
Το EQXX σημείωσε ρεκόρ, το Polestar 5 επιβεβαιώθηκε, η ασύρματη φόρτιση EV έχει νόημα: The Week in Reverse

Γιατί έχει σημασία η ασύρματη φόρτιση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Ποιο βασικό συστατικό λείπει από το να γίνει το επανασχεδιασμένο Honda HR-V 2023 ένα υπέροχο crossover;

Αυτή είναι η αναδρομή μας στο Week In Reverse—ακριβώς εδώ στο Green Car Reports—για την εβδομάδα που λήγει στις 24 Ιουνίου 2022.

Θυμάστε όταν το Mercedes-Benz Vision EQXX concept έσπασε ρεκόρ απόδοσης με μία μόνο φόρτιση; Το έκανε ξανά, καταγράφοντας 746 μίλια χωρίς φόρτιση σε ένα ευρωπαϊκό ταξίδι αυτή την εβδομάδα.

Η Lightyear μπορεί να αμφισβητήσει αυτόν τον ισχυρισμό σχετικά με την απόδοση με μια έκδοση παραγωγής του Lightyear One που ονομάστηκε Lightyear 0. Οι κινητήρες τροχού και τα ηλιακά πάνελ θα μπορούσαν να του επιτρέψουν να οδηγεί 20 μίλια την ημέρα χωρίς να συνδέεται για δύο μήνες, εκτιμά η εκκίνηση.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων φυσικού αερίου θα ήθελαν αυτού του είδους την απόδοση ή το εύρος με τις τιμές του φυσικού αερίου τόσο υψηλές. Μια προτεινόμενη αργία του φόρου φυσικού αερίου έως τον Σεπτέμβριο δεν θα περιορίσει τα ζητήματα στα οποία βασίζονται οι υψηλές τιμές του φυσικού αερίου, λένε οι επικριτές.

Σε άλλες ειδήσεις πολιτικής, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Joe Manchin ακύρωσε ένα μπόνους πίστωσης φόρου 4.500 $ EV για οχήματα που κατασκευάζονται από συνδικάτα στην έκδοση της Γερουσίας του Build Back Better Act.

Πρωτότυπο Polestar 5 στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood 2022

Πρωτότυπο Polestar 5 στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood 2022

Το Polestar 5 επιβεβαιώθηκε με 884 hp, αρχιτεκτονική 800 volt. Το ναυαρχίδα EV που αναμένεται για το 2024 στοχεύει στα Tesla Model S, Lucid Air και Mercedes-Benz EQS.

Τα νεότερα ηλεκτρικά οχήματα μαζικής παραγωγής που κυκλοφόρησαν προς πώληση στις ΗΠΑ, το Toyota BZ4X και το σχετικό Subaru Solterra, ανακλήθηκαν στην πατρίδα τους, την Ιαπωνία, για τροχούς που θα μπορούσαν να χαλαρώσουν.

Πιο κοντά στο σπίτι, η Redwood Materials με επικεφαλής τον συνιδρυτή της Tesla, JB Straubel, συνεργάστηκε με την Toyota για να τη βοηθήσει να επαναχρησιμοποιήσει και να ανακυκλώσει τις υβριδικές μπαταρίες. Άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες αρχίζουν να σταθμίζουν τις χρήσεις δεύτερης ζωής για τις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρικά οχήματά τους.

Η Volkswagen παρουσίασε το τελευταίο της EV που κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ, το sedan ID.Aero που λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ηλεκτρική πλατφόρμα MEB της VW.

2022 Tesla Model 3

2022 Tesla Model 3

Γνωρίζετε ποιο είναι το αυτοκίνητο που κατασκευάζεται περισσότερο στην Αμερική, με βάση μια ετήσια μελέτη του Cars.com; Ναι, είναι το Tesla Model Y και το Model 3.

Εάν η αφοσίωση στο βιβλιάριο επιταγών σας είναι πιο σημαντική, τότε η αρχική τιμή του Nissan Leaf 2023 κάτω από τα 29.000 $ σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε δύο φύλλα για ένα Y.

Ακόμη και η αυτονομία των 149 μιλίων του βασικού Leaf θα ήταν αρκετή για να καλύψει τις περισσότερες καθημερινές συνήθειες οδήγησης, ωστόσο μια έρευνα σε οδηγούς που δεν ήταν εξοικειωμένοι με τα EV διαπίστωσε ότι υποτιμούν κατάφωρα την εμβέλεια και τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας.

Εικόνα άρθρου

Η Honda μπορεί να υποτίμησε πόσο κοντά στο μεγαλείο έφτασαν με το επανασχεδιασμένο Honda HR-V του 2023. Το μικρό crossover είναι ο τέλειος υποψήφιος για ένα υβριδικό σύστημα. Ισως του χρόνου.

Τα ηλεκτρικά φορτηγά αποκτούν έλξη, αλλά η ημικύτταρα καυσίμου 600 μιλίων της Volvo Trucks δεν διαθέτει τη διαθεσιμότητα πράσινου υδρογόνου για να γεμίζει τακτικά μέσα σε 15 λεπτά. Ωστόσο, το νέο πρωτόκολλο του συστήματος φόρτισης Megawatt για τη φόρτιση φορτηγών και λεωφορείων βαρέως τύπου μόλις επισημοποιήθηκε.

Για τα ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα, ωστόσο, η ασύρματη φόρτιση υπόσχεται έναν γρήγορο, νέο κόσμο αυτοκινήτου.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar