Το „Harmonica Andromeda“ της KSHMR λαμβάνει πολυτελή θεραπεία με 5 μπόνους κομμάτια [LISTEN]

2
Το „Harmonica Andromeda“ της KSHMR λαμβάνει πολυτελή θεραπεία με 5 μπόνους κομμάτια [LISTEN]

KSHMR‚μικρό Harmonica Admromeda (Deluxe Έκδοση) κάνει μια νέα στροφή στο εκλεκτικό άλμπουμ του Μαρτίου, Αρμονική Ανδρομέδα. Το νέο άλμπουμ έρχεται μέσω Spinnin‘ Records και και η υποετικέτα του Spinnin‘ Records, Ντάρμα.

Το ανανεωμένο άλμπουμ προσθέτει πέντε νέα κομμάτια στο πρωτότυπο έργο των 14 κομματιών, καθιστώντας το το μεγαλύτερο έργο του μέχρι σήμερα.

Αρμονική Ανδρομέδα κέρδισε την αναγνώριση για τον θεατρικό ήχο του, εμπνευσμένο από παρτιτούρες ταινιών. Τα νέα κομμάτια συμβαδίζουν με τον αιθέριο, συναρπαστικό ήχο του άλμπουμ.

Η KSHMR προσθέτει τρία νέα σόλο έργα „Dusty Fairytale“, „Tupinambá“ και „Come to Life“. Επιστρατεύεται ΚΑΡΡΑ για φωνητικά στο “Slow” και με βάση την Καλιφόρνια ΤΣΑΡΟΣ για το «Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις».

Η KSHMR μετοχές:

Ήταν σημαντικό για μένα ότι το να φτιάξω ένα «Deluxe» σήμαινε κάτι περισσότερο από το να ψήνω τα υπολείμματα σε μικροκύματα. Τα επιπλέον πέντε κομμάτια είναι τραγούδια που αγαπώ απόλυτα και πραγματικά έφτιαξα για την αρχική κυκλοφορία — αλλά ήταν σωστό να απλώσω τη μουσική λίγο και να δώσω σε κάθε τραγούδι την ευκαιρία να λάμψει.

Ακούω Harmonica Andromeda (Deluxe) σε όλο του το μεγαλείο εδώ!

KSHMR – Harmonica Andromeda (Deluxe)

Φωτογραφία μέσω Rukes.com

Schreibe einen Kommentar