Το Hyundai Ioniq απορρίπτει μοντέλα αερίου, Polestar 3 πρώτη εμφάνιση, σταθερή κατάσταση για BMW και Ford: σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

0
Το Hyundai Ioniq απορρίπτει μοντέλα αερίου, Polestar 3 πρώτη εμφάνιση, σταθερή κατάσταση για BMW και Ford: σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

Η Polestar παρουσιάζει τις επιδόσεις της στο ηλεκτρικό SUV, το 3. Η Solid Power ενισχύει την παραγωγή δοκιμαστικών κυψελών στερεάς κατάστασης. Και η Hyundai ανακοινώνει το τέλος των αγωγών εξάτμισης και των δεξαμενών καυσίμου για τη σειρά Ioniq. Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Η Polestar έδωσε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο SUV ηλεκτρικών επιδόσεων της, το Polestar 3. Για να διαστασιολογηθεί και να τοποθετηθεί σε σχέση με την Porsche Cayenne καθώς και άλλα ηλεκτρικά SUV όπως τα BMW iX M60, Audi E-Tron S και Tesla Model X Plaid, Το Polestar 3 θα κατασκευαστεί σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα και αμερικανικής κατασκευής, στη Νότια Καρολίνα. Αναζητήστε πλήρη αποκάλυψη τον Οκτώβριο και έναρξη παραγωγής στις αρχές του 2023.

Η βελτιωμένη ενεργειακή πυκνότητα είναι μεταξύ των ισχυριζόμενων πλεονεκτημάτων των κυψελών μπαταριών στερεάς κατάστασης που η Solid Power στοχεύει να παραδώσει στους επενδυτές BMW και Ford για αξιολόγηση πριν από το τέλος του έτους. Και απλώς έχει δημιουργήσει μια πιλοτική γραμμή για τις δικές της εσωτερικές δοκιμές πρώτα.

Το Hyundai Ioniq υβριδικό και plug-in υβριδικό είναι στο δρόμο, επιβεβαίωσε η Hyundai τη Δευτέρα. Κάποτε θεωρήθηκε ως ο ισχυρότερος αντίπαλος του Toyota Prius και του Prius Prime, αντίστοιχα, το μοντέλο είχε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο για τη Hyundai—γεννώντας μια ολόκληρη μάρκα που τώρα περιλαμβάνει το κομψό Ioniq 5 χάτσμπακ και σύντομα θα περιλαμβάνει το sedan Ioniq 6 και το Ioniq 7 SUV. Με το Ioniq Electric να έχει ήδη φύγει τον περασμένο χρόνο, αυτές οι εκδόσεις με απόληξη εξάτμισης θα βγουν από την παραγωγή τον Ιούλιο—αν και η Hyundai άφησε την πόρτα ανοιχτή για ένα σύντομο έτος μοντέλου 2023.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar