Το Movement Detroit ανακοινώνει την πλήρη σύνθεση για το 2022

3
Το Movement Detroit ανακοινώνει την πλήρη σύνθεση για το 2022

Κίνημα Ντιτρόιττο πολιτειακό techno προσκύνημα, κυκλοφόρησε την πλήρη σύνθεση του για την καθυστερημένη επιστροφή του!

Μαζί με τα ονόματα από τη σειρά teaser είναι και τα ονόματα του Detroit electro innovator DJ Stingray 313πρωτοπόρος στην τεχνολογία κΈβιν Σάντερσον παίζει με το εμβληματικό του ψευδώνυμο E-DancerΠαλαιστίνιος DJ και παραγωγός Sama ‚Abdulhadiφημισμένο δίδυμο house μουσικής Σάλτσα πάπιαςtechno heavy-hitter Αδάμ ΧΒερολίνο-γηγενής Kobosil, και πάνω από 100 άλλες πράξεις. Ρίξτε μια ματιά στο πλήρες lineup παρακάτω.

Η κληρονομιά της techno τρέχει βαθιά μέσα στις φλέβες του Ντιτρόιτ και του Hart Plaza και αντανακλάται ξανά σε αυτό το lineup με μερικούς από τους πιο εξέχοντες DJs, παραγωγούς και ανερχόμενα αστέρια της χορευτικής μουσικής της πόλης. Detroit techno trailblazers, Στέισι Πούλεν και DJ Minx θα εμφανιστεί δίπλα στους βασικούς της House μουσικής Ρικ Γουίλχαϊτ και Ο Αντρές; καταξιωμένος μουσικός παραγωγός Hip-Hop και House Waajeed. Συν, Drummer B, Icewear Vezzo, Jazmin Re’Nae, Neisha Neshae, Huey Mnemonic, Tammy Lakkis, Deon Jamar, Meftah είναι μεταξύ άλλων που θα κοσμήσουν αυτές τις σκηνές της πατρίδας.

Υπήρχε πάντα κάτι το ιδιαίτερο σχετικά με την ενέργεια εντός των ορίων της πόλης όταν το Movement αναλαμβάνει. Το Ντιτρόιτ αγκαλιάζει τις μουσικές του ρίζες, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη πόλη που έχουμε δει, και το να πούμε ότι η επιστροφή των Movement έχει καθυστερήσει πολύ θα ήταν υποτιμητικό. Ανυπομονούμε να δούμε την πόλη να ζωντανεύει για άλλη μια φορά!

Εισιτήρια και πακέτα ξενοδοχείων είναι διαθέσιμα εδώ: www.movementfestival.com

Lineup Movement Detroit 2022

Schreibe einen Kommentar