Το Movement Detroit αποκαλύπτει το Lineup Teaser με τους Richie Hawtin, Jeff Mills, Adam Beyer

3
Το Movement Detroit αποκαλύπτει το Lineup Teaser με τους Richie Hawtin, Jeff Mills, Adam Beyer

Αφού μια εκρηκτική σύνθεση του 2020 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, πολλοί θεατές του Movement έμειναν με φαγούρα για να δουν τι Paxhau θα έφερνε (πίσω) στο τραπέζι για φέτος.

Αν και, αυτό είναι απλώς ένα teaser, υπάρχει ήδη ένα εντυπωσιακό buzz που δημιουργείται μεταξύ των θαυμαστών με την ισορροπία των ονομάτων της σύνθεσης του 2020, των νέων αγαπημένων και των βασικών πυλώνων του φεστιβάλ.

Η κύρια σκηνή του Movement ήταν πάντα το σπίτι για χορευτικές μουσικές βαρέων βαρών. Φέτος δεν είναι διαφορετικό με Drumcode αφεντικό της ετικέτας Adam BeyerTechno titan Richie Hawtin; καθώς και διάσημος πρωτοπόρος της Techno και Detroit Native Τζεφ Μιλςστρογγυλοποιώντας τα πρωτοσέλιδα για κάθε μέρα.

«Από όλα τα μέρη στα οποία έχω ταξιδέψει και το κοινό για το οποίο έχω παίξει μουσική, το Ντιτρόιτ εξακολουθεί να είναι η πόλη που παραμένει το βαρόμετρο της προηγμένης δημιουργικής γνώσης και τεχνικής», δηλώνει ο Mills. «…Η πόλη με έμαθε να μην φοβάμαι ποτέ αυτό που βρίσκεται πέρα, αλλά να το ασπάζομαι ως μέσο για να προωθήσω τη μορφή της μουσικής τέχνης. Ανυπομονώ για το Movement 2022 – να επιστρέψω στην πόλη και στους ανθρώπους που δίδαξαν εμένα και τον κόσμο τα πάντα.”

Μαζί μας από το τελευταίο lineup έρχονται οι θρύλοι των Drum and Bass του Ηνωμένου Βασιλείου Γκόλντι και LTJ Bukemπου τελικά θα μπορέσουν να εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά ως Goldie b2b LTJ Bukem. Άλλα ονόματα που επιστρέφουν περιλαμβάνουν The Blessed Madonna, Louie Vega, Maceo Plex, Seth Troxler, Anna, Blawan, Carl Craig, Claude Von Stroke, Nina Kraviz, και Eris Drew b2b Octa Octa.

Με τη συμπερίληψη τόσων πολλών αστρικών ονομάτων, σχεδόν θα χάσετε τις νέες προσθήκες στη φετινή σύνθεση που δεν βλέπαμε πριν— Ηχοσύστημα LCD frontman και συνιδρυτής του DFA, Τζέιμς Μέρφι; Η βάση της Νέας Υόρκης και το „45 Queen“ Νατάσα Ντιγκς; Αναδυόμενο αστέρι της Techno της Νάπολης Ανφίσα Λετιάγκο; Μανιφέστο θορύβου συνιδιοκτήτης Ναός Paula; και το δίδυμο τραγουδιστή-τραγουδοποιού και παραγωγού του Σικάγο ΔΡΑΜΑ.


Με τον τυπικό τρόπο του Movement, συνέχισαν να φέρνουν μια εντελώς πρωτότυπη εμπειρία στο Ντιτρόιτ, δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα και μια σειρά που προβάλλει διαφορετικά στυλ, ταυτότητες, καλλιτέχνες και πολλά άλλα. Δείχνουν συνεχώς τα δάχτυλά τους στον παλμό αυτού που λαχταρούν οι σημερινοί θαυμαστές της χορευτικής μουσικής.

Το Movement 2022 3-day και 1-day passes τόσο για GA όσο και για VIP διατίθενται τώρα στην www.movement.us. Διατίθενται επίσης επιλογές προγράμματος πληρωμής.

Schreibe einen Kommentar