Το Party Favor κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ „RESET“

0
Το Party Favor κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ „RESET“

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε Party Favor’s ο πρώτος δίσκος, Επίπεδα, βγήκε. Αν και, δεδομένων των γεγονότων των τελευταίων ετών, είναι πολύ περισσότερο. Είναι αναζωογονητικό, λοιπόν, ότι το νέο άλμπουμ των Party Favor βγαίνει και επαναπροσδιορίζει απόλυτα τον ήχο και την έκφραση του καλλιτέχνη με μια ολοκαίνουργια ένταση και όραμα.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ αισθάνεται πολύ σκόπιμα το όνομά του, καθώς ο PF έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό στην παγίδα και τον ήχο του πάρτι που πυροδότησε την καριέρα του. Λαμβάνοντας υπόψη την πανταχού παρουσία ορισμένων από τα πρώτα τραγούδια του, όπως το „Bap U“ ή το „Wiggle Wop“, για να μην αναφέρουμε το ίδιο το όνομα του καλλιτέχνη, δεν είναι εντελώς περίεργο που οι θαυμαστές έχουν κλίνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλά έχει δουλέψει σκληρά μέσω της πανδημίας, απελευθερώνοντας ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ το 2020, μια συλλογή από πειραματικές και πιο ήπιες παραγωγές.

Τώρα, είναι έτοιμος για ένα γεμάτο επαναφορά και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ακούμε. Τα σινγκλ που κυκλοφόρησαν προηγουμένως „Save Me“, „Superhuman“, „I See You“ και „Losing My Mind“ μπόρεσαν να αποκαλύψουν ένα σημαντικό αλλά περιορισμένο εύρος της εμπειρίας πλήρους άλμπουμ. Το πλήρες έργο είναι όμορφα δημιουργημένο και λειτουργεί ως μια ολοκληρωμένη ιστορία.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ παρακάτω!

Φωτογραφία μέσω @slvcker

Schreibe einen Kommentar