Το The Art Beyond the Music, ένα Heatwave Festival Αποκλειστικό

9
Το The Art Beyond the Music, ένα Heatwave Festival Αποκλειστικό

Η κοινή αγάπη για τη μουσική είναι αυτό που δημιούργησε για πρώτη φορά αυτόν τον ιστότοπο. είναι αυτό που μας κάνει να βγαίνουμε έξω κάθε Σαββατοκύριακο, και γι‘ αυτό είστε εδώ και διαβάζετε αυτό το άρθρο. Όμως, ενώ η μουσική είναι τόσο κινητήριος δύναμη για όλους μας, δεν είναι πάντα το μόνο πράγμα που μένει στις αναμνήσεις μας όταν επιστρέφουμε σπίτι.

Από τον περίπλοκο σχεδιασμό του φωτισμού μέχρι τα πολύχρωμα πανό και τα υφάσματα, τα δημιουργικά γλυπτά και τις διαδραστικές εγκαταστάσεις, η φυσική τέχνη έχει γίνει ακρογωνιαίος λίθος στο πόσοι από εμάς απολαμβάνουμε το χρόνο μας σε συναυλίες και φεστιβάλ. Τι καλύτερο λοιπόν για να ξεφύγετε από τη μουσική και τα πλήθη από το να χαθείτε στο ζωντανό τοπίο που περιβάλλει τις σκηνές;

Για την χρονιά των εγκαινίων του, Φεστιβάλ καύσωνα προσπαθεί να συγχωνεύσει το ακουστικό και το σωματικό σε μια πραγματικά μοναδική, γοητευτική εμπειρία. Το Heatwave θα καλωσορίσει μια πλήρη γκάμα εικαστικών καλλιτεχνών και δημιουργικών σκηνικών, τα οποία θα βοηθήσουν στην προβολή βιωματικών παραστάσεων τέχνης και χορευτικής μουσικής ως ένα και το αυτό. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου και την Κυριακή 17 Ιουλίου στο Σικάγο Πάρκο ΝτάγκλαςΤο Heatwave είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει μια διαδραστική περιπέτεια για όποιον περάσει τις πύλες του.

Το EDM σας είχε τη χαρά να ακούσει από μερικούς από τους καλλιτέχνες που έπαιξαν στο φεστιβάλ για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους εικαστικοί καλλιτέχνες και ποια εγκατάσταση τους έχει κολλήσει στα αμέτρητα φεστιβάλ και εκδηλώσεις που είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν. Εδώ είναι οι απαντήσεις τους.

– – – – –

Win & Woo (Visual Artist)


«Η τέχνη των αριστερών είναι τόσο μοναδική για εμάς. Κατά κάποιο τρόπο φαίνεται απλό και χαοτικό όταν το βλέπετε για πρώτη φορά. Έπειτα, καθώς το κοιτάς περισσότερο, υπάρχει μια τόσο ακριβής τεχνική και ισορροπία σε αυτό. Είναι πραγματικά όμορφο. Μας αρέσει που βγήκε από το Σικάγο όπως εμείς. γιατί ξέρουμε και ως καλλιτέχνες ότι η καταγωγή σας μπορεί να επηρεάσει την τέχνη σας, και νομίζω ότι φαίνεται και στη δική του».

Ινσταγκραμ: Αριστερά εκεί έξω


Canabliss (Εγκατάσταση/Εικαστικός καλλιτέχνης)

«Έχω δει πολλές καταπληκτικές εγκαταστάσεις τέχνης και εικαστικούς καλλιτέχνες, αλλά κάτι που μου έχει κολλήσει πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι δημιουργίες σε ένα φεστιβάλ κοντά στο σπίτι που ονομάζεται Harvest Festival που βρίσκεται στο Midlothian Castle, Burks Falls, Οντάριο.

Αυτή η συναρπαστική τοποθεσία χτίστηκε από έναν πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη/γλύπτη ονόματι Peter Camani, ο οποίος δημιούργησε ένα εκπληκτικό κάστρο συνοδευόμενο από έναν κήπο γλυπτών 300 στρεμμάτων που αναφέρεται ως «τα κεφάλια που ουρλιάζουν». Υπάρχουν πάνω από 100 από αυτά τα γλυπτά ύψους 20 ποδιών διάσπαρτα γύρω από την ιδιοκτησία, είναι εξαιρετικά μαγικό και σαν τίποτα που δεν έχω ξαναδεί!»


Rome In Silver (Εικαστικός Καλλιτέχνης)

«Ο Ντιέγκο Ροντρίγκεζ, γνωστός και ως Paranoid Me (@paranoidmeart), είναι ένας από τους αγαπημένους μου εικαστικούς καλλιτέχνες και είναι εδώ και αρκετό καιρό. Είναι η δημιουργική δύναμη πίσω από όλα τα έργα τέχνης μου. Λατρεύω τη χρήση σχημάτων και μοναδικών μοτίβων. Όλα όσα κάνει είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά. Η τέχνη του είναι απολύτως συναρπαστική και χαίρομαι που τον αποκαλώ φίλο και συνεργάτη».

Ινσταγκραμ: Παρανοϊκή καρδιά


Rossy (Εγκατάσταση/Εικαστικοί καλλιτέχνες)

Εγκαταστάσεις
«Ο Robert Bose – Coachella είναι το πρώτο φεστιβάλ στο οποίο πήγα ποτέ το 2013. Τα μπαλόνια που δημιούργησε και έχει εκεί κάθε χρόνο μου θυμίζουν την πρώτη φορά που περπατούσα στα γήπεδα του πόλο και ερωτεύτηκα. Είναι επίσης τόσο cool και μοναδικά για το Coachella, καθιστώντας το ξεχωριστό.»

«Papilio Merraculous – Δημιουργεί πολλές μεγάλες καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις. Το αγαπημένο μου είναι όταν έκανε την κάμπια που έγινε πεταλούδα στο Coachella. Τέτοια τέχνη για μένα αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη από τη ζωή και είναι τόσο μαγευτική – είναι τόσο όμορφο πράγμα να βλέπεις».

Εικαστικοί Καλλιτέχνες
«Jonathan Zawada – Ερωτεύτηκα τη δουλειά του όταν έπεσε το Flume mixtape visualizer (έτσι τον ανακάλυψα). Αυτός ο οπτικοποιητής είναι τόσο δημιουργικός και είναι πραγματικά ένα αριστούργημα. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα έργα του είναι απολύτως αξιοσημείωτα». Ίνσταγκραμ
\

«Es Devlin – Έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο εμβληματικά και απίστευτα σκηνικά για μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, και πέρα ​​από αυτό, πολύ εντυπωσιακή τέχνη σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η καινοτόμος σκέψη της και η λεπτομέρεια στα πράγματα που δημιουργεί είναι συγκλονιστικές». Ίνσταγκραμ

Loud Luxury (Εικαστικός Καλλιτέχνης)

«Def Alec Monopoly. Εφηύρε ένα είδος που οι άνθρωποι εξακολουθούν να αντιγράφουν με εμμονή μέχρι σήμερα. Αυτό μας εμπνέει πολύ και το ίδιο αποτέλεσμα προσπαθούμε να έχουμε στη μουσική μας».

Ινσταγκραμ: Αλεμονοπώλιο

Με το φεστιβάλ μόλις μια εβδομάδα μακριά, ήρθε η ώρα να αγοράσετε αυτά τα εισιτήρια της τελευταίας στιγμής Ιστοσελίδα Heatwave.

Η σύνθεση του φεστιβάλ heatwave 2022

Schreibe einen Kommentar