Το Urban EV θα έχει ηλιακή οροφή, εμβέλεια έως 310 μίλια, „Houdini trunk“

0
Το Urban EV θα έχει ηλιακή οροφή, εμβέλεια έως 310 μίλια, „Houdini trunk“

Η Fisker αποκάλυψε την Τετάρτη ένα νέο σκίτσο εσωτερικού του Pear Urban EV, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάταξη και τα χαρακτηριστικά αυτού του συμπαγούς ηλεκτρικού οχήματος, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί το 2024.

Η εταιρεία αποκαλεί τώρα το Pear – τεχνικά ένα αρκτικόλεξο του Personal Electric Automotive Revolution – ένα «σπορ crossover» που είναι μικρότερο από το Ocean SUV του. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθιστά σαφές ότι το εσωτερικό ακολουθεί μια εντελώς νέα ιδέα από τον Ωκεανό.

Με μοναδικό περίγραμμα παρμπρίζ, όρθια καθίσματα και χαμηλό ταμπλό, φαίνεται ότι αυτό το μοντέλο θα αξιοποιήσει στο έπακρο τον χώρο και την εξωτερική ορατότητα. Ο Fisker λέει ότι η ζώνη ζώνης και οι περιοχές των πλαϊνών παραθύρων είναι εξαιρετικά χαμηλές, με ένα „περιτυλιγμένο“ παρμπρίζ.

Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι το Pear θα προσφέρει το λεγόμενο πορτμπαγκάζ Fisker Houdini, το οποίο είναι «μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές πίσω καταπακτές φορτίου». Δεν δόθηκε καμία περαιτέρω λεπτομέρεια – ή ακόμα και μια εικόνα teaser – αυτής της δυνατότητας.

Πρωτότυπο Fisker Ocean 2023

Πρωτότυπο Fisker Ocean 2023

Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ακόμα τι είναι η διεπαφή, μια έκδοση της περιστρεφόμενης οθόνης του FIsker (παραπάνω) μπορεί επίσης να προσφέρεται εδώ.

Οι εκδόσεις του Pear με κίνηση στους πίσω τροχούς με έναν κινητήρα ή με τετρακίνηση διπλού κινητήρα θα προσφέρονται με δύο διαφορετικά πακέτα μπαταριών και ένα μεγαλύτερο Hyper Range που στοχεύει σε περισσότερα από 310 μίλια. Θα διαθέτει επίσης μια πανοραμική οροφή SolarSky που προσθέτει εμβέλεια στην μπαταρία.

Ο Fisker λέει ότι το Pear δεν θα αποκαλυφθεί πλήρως μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023, εν όψει των σχεδίων για την κατασκευή του μοντέλου σε εργοστάσιο που ανήκει στην Foxconn, το οποίο επιβεβαιώθηκε τον περασμένο μήνα ότι θα βρίσκεται στο πρώην εργοστάσιο της GM στο Lordstown στο Οχάιο. Το έργο Pear ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2021.

2023 Fisker Ocean

2023 Fisker Ocean

Συνολικά, η Fisker ισχυρίζεται ότι έχει πλέον περισσότερες από 3.200 κρατήσεις — για ένα αυτοκίνητο που δεν έχει ακόμη καθοριστεί ή εμφανιστεί πλήρως. Η Fisker επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει τώρα περισσότερες από 50.000 κρατήσεις για το Ocean SUV της, που αναμένεται να ξεκινήσουν από 37.499 $ και να παράγονται από τη Magna στο Γκρατς της Αυστρίας, από τις 17 Νοεμβρίου. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης ένα εμβληματικό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο για το 2024.

Schreibe einen Kommentar