Φόρτιση VW Flexpole, κατασκευή αντίθεσης φορτηγών αερίου USPS, πρώτης γενιάς Kia Niro EV συνεχίζει: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

2
Φόρτιση VW Flexpole, κατασκευή αντίθεσης φορτηγών αερίου USPS, πρώτης γενιάς Kia Niro EV συνεχίζει: Τα σημερινά νέα για το αυτοκίνητο

Ένας ταχυφορτιστής «Flexpole» βρίσκεται στο επίκεντρο της ώθησης για περισσότερη φόρτιση στην Ευρώπη από τη VW και την BP. Με ένα Kia Niro EV δεύτερης γενιάς να έρχεται σε μήνες, η Kia βλέπει έναν λόγο να συνεχίσει να κατασκευάζει το Niro EV πρώτης γενιάς. Και οι πολιτείες και οι περιβαλλοντικές ομάδες συμμαχούν σε μια αγωγή εναντίον του USPS. Αυτά και άλλα, εδώ στο Αναφορές Green Car.

Η διαμάχη συνεχίζεται σχετικά με μια σύμβαση ταχυδρομικής υπηρεσίας των ΗΠΑ που θα μπορούσε να κάνει μόνο το 10% των φορτηγών παράδοσης νέας γενιάς που χρησιμοποιούνται από την κυβερνητική επέκταση για δεκαετίες πλήρως ηλεκτρικά. Την Πέμπτη, ένας συνασπισμός πολιτειών και περιβαλλοντικών ομάδων κατέθεσε αγωγές κατά του USPS ισχυριζόμενος ότι δεν είχαν πραγματοποιηθεί κατάλληλες περιβαλλοντικές αναλύσεις και αναλύσεις κόστους πριν από την υπογραφή της σύμβασης. Τα βενζινοκίνητα φορτηγά αντικατάστασης αναμένεται να είναι λιγότερο αποδοτικά σε σχέση με τους προκατόχους τους της εποχής του 1990 όταν ήταν νέα.

Ένα έργο μεταξύ της Volkswagen και του πετρελαϊκού κολοσσού BP θα οδηγήσει στην εγκατάσταση έως και 8.000 σταθμών φόρτισης σε όλη την Ευρώπη έως το 2024—επικεντρωμένοι στην αστική φόρτιση και συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου «Flexpole» που δεν απαιτεί υλικό υψηλής τάσης για την παροχή DC fast- φόρτιση.

Και η πρώτη γενιά του Kia Niro EV συνεχίζει να λειτουργεί ως ειδικό ταξί μηδενικών εκπομπών ρύπων στην εγχώρια αγορά της Νότιας Κορέας, επιβεβαίωσε η αυτοκινητοβιομηχανία αυτή την εβδομάδα. Το πολυαγαπημένο EV θα είναι αδυνατισμένο στα καθίσματα και τις επενδύσεις των θυρών για τον εσωτερικό χώρο, με ολόκληρο το πακέτο προσαρμοσμένο για χρήση ταξί, μεταφοράς ή εταιρικού στόλου. Σύμφωνα με την Kia, είναι το πρώτο από μια νέα σειρά ηλεκτρικών οχημάτων «σχεδιασμένα για το σκοπό».

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Ενημερωτικό δελτίο Green Car Reports

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις για το πράσινο αυτοκίνητο και το περιβάλλον, που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας καθημερινά!

Συμφωνώ να λαμβάνω email από την Green Car Reports. Κατανοώ ότι μπορώ να διαγραφώ ανά πάσα στιγμή. Πολιτική Απορρήτου.

Schreibe einen Kommentar