Lincoln Corsair plug-in υβριδική ανασκόπηση, φωτοβολταϊκό αυτοκίνητο Lightyear 0, λεπτομέρειες Fisker Pear EV, Cadillac Celestiq peek: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

14
Lincoln Corsair plug-in υβριδική ανασκόπηση, φωτοβολταϊκό αυτοκίνητο Lightyear 0, λεπτομέρειες Fisker Pear EV, Cadillac Celestiq peek: σημερινές ειδήσεις αυτοκινήτου

Πόσα μίλια απέχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για ταχυφορτιστές EV;

Ποιο «ακριβό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο οδήγησε ένας γερουσιαστής στην Ουάσιγκτον;

Αυτή είναι η αναδρομή μας στο Week In Reverse — εδώ στο Αναφορές Green Car—για την εβδομάδα που λήγει στις 10 Ιουνίου 2022.

Η πολυτελής μάρκα Lincoln της Ford δεν προσφέρει ακόμη ηλεκτρικά οχήματα, αλλά πρόσφατα οδηγήσαμε το επόμενο πιο κοντινό πράγμα. Σε μια ανασκόπηση του plug-in υβριδικού Lincoln Corsair Grand Touring, διαπιστώσαμε ότι προσφέρει μερικούς εντυπωσιακούς αριθμούς υβριδικών χιλιομέτρων αερίου και ηλεκτρικά μίλια, αλλά η ματιά του για ένα ηλεκτρικό μέλλον δεν είναι εστιασμένη.

2021 Lincoln Corsair Grand Touring plug-in υβριδικό

2021 Lincoln Corsair Grand Touring plug-in υβριδικό

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση διευκρίνισε περισσότερα για το εθνικό δίκτυο φόρτισης EV που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί —τουλάχιστον αρχικά— από τον νόμο για τις υποδομές που ψηφίστηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Στην καθοδήγηση της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αυτοκινητοδρόμων, ορίζει ορισμένα ελάχιστα: τέσσερις υποδοχές ταχείας φόρτισης DC 150 kw ανά σταθμό, κάθε 50 μίλια—και με ορισμένες απαιτήσεις για προσβασιμότητα και φόρτιση.

Αυτό που ήταν μια ομοσπονδιακή έρευνα οχημάτων Tesla σχετικά με την τάση των χαρακτηριστικών του Αυτόματου πιλότου να οδηγούν σε συγκρούσεις με οχήματα έκτακτης ανάγκης ανέβηκε αυτήν την εβδομάδα σε Μηχανική Ανάλυση. Επηρεάζοντας 830.000 οχήματα Tesla από τα μοντέλα 2014-2022, είναι τώρα ένα βήμα πριν από την ανάκληση ασφαλείας που μπορεί να απαιτήσει κάποιου είδους επισκευή μέσω του αέρα.

2023 Polestar 3

2023 Polestar 3

Η Polestar έκανε προεπισκόπηση του επερχόμενου ηλεκτρικού SUV της, το Polestar 3, με μια απεριόριστη πρώτη φωτογραφία αυτή την εβδομάδα—συν μια επιβεβαίωση ότι πρόκειται για πλήρη αποκάλυψη τον Οκτώβριο και έναρξη παραγωγής στις αρχές του 2023. Αναμένεται ότι θα ανταγωνιστεί το Tesla Model X Plaid. BMW iX M60 και Audi E-Tron S.

Αποκαλύφθηκε η έκδοση παραγωγής του φωτοβολταϊκού αυτοκινήτου Lightyear One, με προδιαγραφές που ανταποκρίνονται σε πολλούς από τους τεχνολογικούς στόχους που ανακοινώθηκαν νωρίτερα. Οι ιδιοκτήτες του Lightyear 0 που πραγματοποιούν καθημερινή μετακίνηση 22 μιλίων μπορεί να μην χρειάζεται να χρεώνουν για μήνες, προτείνει η εταιρεία. Είναι ακριβό, περίπου, στα 263.000 $ – και μέχρι στιγμής περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη.

Teaser για το Fisker Project PEAR που αναμένεται το 2024

Teaser για το Fisker Project PEAR που αναμένεται το 2024

Δύο επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα δόθηκαν λίγο περισσότερες λεπτομέρειες αυτή την εβδομάδα με teaser φωτογραφίες. Με ένα νέο εσωτερικό σκίτσο του επερχόμενου Fisker Pear EV αξίας $29.900, η ​​ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία έδειξε πώς σχεδιάζει να αξιοποιήσει στο έπακρο τον εσωτερικό χώρο και την εξωτερική ορατότητα, σε ένα συμπαγές όχημα που θα μπορούσε να επιστρέψει έως και 310 μίλια αυτονομίας. Και οι πρώτες φωτογραφίες που έδωσε η Cadillac από το επερχόμενο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το Celestiq, ήταν από κοντά. Και όμως ένα από αυτά ήταν αρκετό για να μας διαβεβαιώσει ότι στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου του, αυτό το μοντέλο δεν έχει γίνει άλλο ένα στιβαρό crossover.

Το Hyundai Ioniq υβριδικό και plug-in υβριδικό – άλλοτε αμφισβητίες των Toyota Prius και Prius Prime – θα σταματήσουν σύντομα να κυκλοφορούν, επιβεβαίωσε η διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία τη Δευτέρα. Με το αξιοσημείωτο Ioniq 5 να καταλαμβάνει τώρα το σήμα και να ξεκινά μια υπο-μάρκα που θα περιλαμβάνει σύντομα ένα sedan και SUV, ανοίγει δρόμο για το μέλλον – αν και ο αμερικανικός βραχίονας της Hyundai φαινόταν να αφήνει την πόρτα ανοιχτή για ένα σύντομο έτος μοντέλου 2023 .

2022 Hyundai Ioniq Hybrid

2022 Hyundai Ioniq Hybrid

Μια μελέτη στην Καλιφόρνια που έλεγξε επιτόπου τις συνδέσεις ταχείας φόρτισης DC βρήκε ορισμένα σοβαρά ζητήματα αξιοπιστίας στην υποδομή ταχείας φόρτισης DC για μια από τις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων της χώρας – υπογραμμίζοντας ότι τα δίκτυα μπορεί να ακολουθούν έναν στρεβλό ορισμό του χρόνου λειτουργίας.

Παρά την παραπλανητική δήλωση από ένα μεγάλο ειδησεογραφικό μέσο, ​​ο γερουσιαστής Stabenow από το Μίσιγκαν κατάφερε να υπογραμμίσει ένα σημείο εξοικονόμησης χρημάτων σχετικά με τα EV. Αυτό το «ακριβό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο που οδήγησε στην Ουάσιγκτον, ήταν το Chevy Bolt EUV, μια έκδοση του φθηνότερου EV στην αγορά.

2022 Chevrolet Bolt EUV

2022 Chevrolet Bolt EUV

Φέραμε δύο νέα από την Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών των ΗΠΑ (EIA) που σηματοδοτούσαν κάποια καλά και άλλα άσχημα για τις τρέχουσες συνθήκες και την καθαρή ενέργεια. Η παρατεταμένη ξηρασία στην Καλιφόρνια θα αυξήσει το κόστος εκπομπών άνθρακα της ηλεκτρικής ενέργειας στην οποία συνδέονται τα ηλεκτρικά οχήματα φέτος. ενώ περίπου το 15% της ηλεκτρικής ενέργειας του κράτους προέρχεται από υδροηλεκτρική ενέργεια σε ένα κανονικό έτος, συρρικνώνεται στο 8% σε ένα έτος ξηρασίας. Όμως, σε εθνικό επίπεδο, με αυξήσεις των τιμών για τον άνθρακα και το φυσικό αέριο, το δίκτυο θα κλίνει προς τις ανανεώσιμες πηγές, προέβλεπε η EIA – πράγμα που σημαίνει ότι αυτό και τα ηλεκτρικά οχήματα που χρεώνει μπορεί να γίνουν πιο καθαρά αυτό το καλοκαίρι.

Οι πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Volvo έχουν αυξηθεί. Τα plug-in μοντέλα Recharge – με EV και plug-in υβριδικά συνδυαστικά – ξεπέρασαν το 35% των πωλήσεών της στις ΗΠΑ και στην Καλιφόρνια, τρία από τα τέσσερα Volvo που πωλήθηκαν έχουν τώρα θύρες φόρτισης.

2023 Volvo XC40 Recharge

2023 Volvo XC40 Recharge

Θυμάστε το πρόγραμμα παραπομπής της Tesla και τα κίνητρα των 1.000 δολαρίων και τα δωρεάν αυτοκίνητα; Ναι, δεν θα δείτε κάτι τέτοιο από την Polestar, αλλά η μάρκα all-EV ξεκίνησε το δικό της πρόγραμμα παραπομπής.

Η βελτιωμένη ενεργειακή πυκνότητα και η βελτιωμένη ασφάλεια είναι μεταξύ των πλεονεκτημάτων των κυψελών μπαταριών στερεάς κατάστασης Η Solid Power στοχεύει να παραδώσει στην BMW και τη Ford για αξιολόγηση πριν από το τέλος του έτους—και ανακοίνωσε ότι μόλις δημιούργησε μια πιλοτική γραμμή παραγωγής για το δικό της εσωτερικό δοκιμή πρώτα.

Κυψέλες μπαταρίας στερεάς κατάστασης στερεάς ισχύος

Κυψέλες μπαταρίας στερεάς κατάστασης στερεάς ισχύος

Νωρίτερα αυτή την άνοιξη, ένας συνασπισμός 17 πολιτειών και άλλων συμφερόντων συμμάχησε για να αντιταχθεί στην απόφαση της EPA να εκχωρήσει την εξουσία στην Καλιφόρνια Clean Air Act. Τώρα πέντε αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ενταχθεί στο πλευρό της EPA.

Και οι οδηγοί ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων έχουν λιγότερο άγχος; Αυτό πρότεινε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διεξήγαγε η DS Automobiles του Stellantis—και πιστέψτε τη γαλήνη και την ησυχία της ηλεκτρικής πρόωσης.

____________________________________

Ακολουθήστε τις αναφορές Green Car Facebook και Κελάδημα

Schreibe einen Kommentar